人生最後悔,就係為香港人企過岀來

539 回覆
2682 Like 73 Dislike
退出社民連 陳德章:對港心灰
「唔反對叫我逃兵 起碼盡過力」
http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20170203/19916386
薯片撐831 23條 班薯粉都仲可以咁支持佢
唔知道班黃絲豬仲記唔記得雨革係咩一回事呢
aggwqqq
其實中央要搞掂香港人好撚易
搵林鄭做醜人 之後搵薯片做好人
林鄭做到有咁柒得咁柒 比曬位薯片上
薯片耍下啲公關技巧 打下親民牌 個感覺比到人係好人 啲香港人就會唔理咩小圈子 民唔民主 總之佢似係好人 就支持佢做特首
唔止普通市民係咁 就連啲政棍都係咁
只可以話香港人太膚淺
他朝薯片真係上到 不斷硬推啲惡法 到時真係仆街唔好喊 自己拿黎
咪同我講咩 唔會既 薯片唔似係啲咁既人
真正掌權既係佢後面既中共
薯片耍下啲公關技巧 打下親民牌 個感覺比到人係好人 啲香港人就會唔理咩小圈子 民唔民主 總之佢似係好人 就支持佢做特首
只可以話香港人太膚淺
他朝薯片真係上到 不斷硬推啲惡法 到時真係仆街唔好喊 自己拿黎

而加咪用緊呢種手法
樓主
證明PR做得好港豬就buy
我都係睇完個post就覺得好灰
自己79日訓街原來係無意義架

呢d講法真係on79
邊個同你講瞓79日就有民主?
有用就做,無用但有意義就唔撚做
咁79日前你幫香港做過乜?

瞓完無用你執到啦
你地最睇唔起既強國唔係無用咁簡單,係會無命,會陷家產
但人地仍然前仆後繼爭取公義

瞓嗰幾日街,麻煩唔好講到自己去打哥斯拉咁撚大
呢d係溫室小花所為
老老實實 望住到一個又一個義士坐監
然後香港仲係咁既撚野
真係好撚灰
香港無話事權,除左性別同個樣,三個根本一撚樣

同黑警審犯一樣,一個做惡一個做善良,氹你認罪

不過林鄭已經比人標籤左惡,曾俊華做善

巴打睇得好通
Good cop bad cop 呢樣都唔係第一日啦
港豬真係無叫錯
垃圾港豬
只可以話香港人太膚淺

而加咪用緊呢種手法

你自己講出嚟 冇證冇據 屌
你話佢係行旦M3579派過嚟都得啦憨鳩
你就真係搞掂你自己啦
香港人唔值得呀 焦土攬炒唯一選擇
我都係睇完個post就覺得好灰
自己79日訓街原來係無意義架

呢d講法真係on79
邊個同你講瞓79日就有民主?
有用就做,無用但有意義就唔撚做
咁79日前你幫香港做過乜?

瞓完無用你執到啦
你地最睇唔起既強國唔係無用咁簡單,係會無命,會陷家產
但人地仍然前仆後繼爭取公義

瞓嗰幾日街,麻煩唔好講到自己去打哥斯拉咁撚大
呢d係溫室小花所為

支持
成撚日拎佔過中嚟打飛機
屌 訓完79日就爭取到 咁中共就收得皮啦
認同

港豬on9又懦弱,雨傘時期幾千人被幾十隻速龍打散已經好撚好笑,仲要救唔返d人出黎
老老實實 望住到一個又一個義士坐監
然後香港仲係咁既撚野
真係好撚灰

冇人話過可以改變到啲乜
出得嚟行 預咗架啦
走啦 冇人留你
認同

港豬on9又懦弱,雨傘時期幾千人被幾十隻速龍打散已經好撚好笑,仲要救唔返d人出黎

仲要問點解唔舉高雙手比警察打
whowcares 。。。
中國地方中央玩晒 民主咪傻啦
樓主走啦唉,有得走好走喇。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞