人生最後悔,就係為香港人企過岀來

539 回覆
2682 Like 73 Dislike
我明白巴打心情
依加只係等林鄭/曾推23條
跟住成班黃屍扮失憶
中共唔會比胡國興當選
乜你以為仲有選擇咩?

你搵到第四個人選先算啦
長毛都唔選啦

講到好似得你一個受傷咁

大把無辜中立市民俾黑警打到入廠

雨革行得出黎個班全部預咗坐監坐一世

講得岩,第一日你就應該有個覺悟
你企出黎,唔係為左人地,
係為左堅守自己心中既原則同理想

你亦應當知道,你所捍衛既香港,本來就包括左果班廢老廢中

事實就係咁殘酷,只可以講句樓主保重

而家問題真係淨係喺廢老廢中到?
!!!!!
講到好似得你一個受傷咁

好多當日既黃絲都on99忘記左堅持啲乜...
唉,我覺得如果要兩個揀一個,我都會無奈支持john tsang, 但真係做唔出咁興奮囉,好似泛民啲on9咁興奮幫人抬橋 ,屌,根本爭取既野一啲都得唔到。

雖然唔鐘意眾志,但羅冠聰個status 係人話,值得尊重,反而比大把黃絲屌

香港人真係好垃圾,但又好愛呢個地方
支持薯片唔想林鄭當選都算
使唔使好似做撚晒人地fans當正人地好撚好咁

人地做乜關你閪事
洗唔洗下下問你意見呀
搞掂自己先啦你

咁人地講自己意見又關你咩事呀
咁得閒係度話人不如搞掂自己先啦

好似係佢屌人先
先後次序都唔識分 衝出嚟柒

果位巴打成個post好似淨係留過呢個言
而家d人講好似兩個字就覺得自己實岩
仲可以話返人 衝出嚟柒
[list]
[*]ggggg
[/list]
成班傻閪見倒蘋果日日post薯片就話佢好親民呀
屌你老母啦 都唔知班人腦係咪裝屎
藍絲好多都係覺得自己為左香港站出來
係人都係咁諗
唔好將自己睇得太偉大
講到好似得你一個受傷咁

好多當日既黃絲都on99忘記左堅持啲乜...
唉,我覺得如果要兩個揀一個,我都會無奈支持john tsang, 但真係做唔出咁興奮囉,好似泛民啲on9咁興奮幫人抬橋 ,屌,根本爭取既野一啲都得唔到。

雖然唔鐘意眾志,但羅冠聰個status 係人話,值得尊重,反而比大把黃絲屌

香港人真係好垃圾,但又好愛呢個地方

agger
講咁多做乜柒呀 下次有大事發生咪一樣走出黎

去外國笑香港人 其實都係港豬2.0 做離地撚 流落異鄉都仲要睇香港發生咩事

如果下次有事都唔出黎咪又係變左港豬1.0

人最緊要係有思想 唔好下下以為自己係救世主 香港冇你都樣咁行 但你冇香港就再見啦 去外國唐人街同班支那仔玩啦

幾廿歲人都睇唔透 冇撚用
所以乜撚特首選舉我完全唔關心
一日未脫支那都唔洗諗香港有好日子過
諗方法逃離香港好過
以前會睇唔起身邊朋友唔理香港唔理政治
依家覺得人地咁做都無錯

政治思想會退步既你 咁撚搞鬼
明知小圈子仲係度唸邊個好真係
想寄望民智進步係寄望下一代或一代新人勝舊人。

呢代或上代固

呢代或上代固

根深蒂固無得救

呢代或上代固

根深蒂固無得救

依家要你救咩? 唔好以為自己係救世主啦 做好自己先啦你
Sorry真係唔係好明求教 民主唔係少數服從多數咩
問題思想要繁衍唔容易

往往要忍
仲要忍到有生之年都未必見到

呢代或上代固

根深蒂固無得救

依家要你救咩? 唔好以為自己係救世主啦 做好自己先啦你

九唔搭八
香港人成日ff自己最撚醒 但其實好多人一落手落腳做野就冇哂邏輯 又話想救人但從來唔睇下大局

所以香港已死係由淪陷前講到依家 就係因為成日有不同既人出黎支持某樣野就以偏概全

英國脫歐有52% 侵侵當選但依家淪為笑柄

連大局都睇唔清既仲話想救人 傻撚鳩哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞