[抵制荷李活廣場]點解可以比防暴入去搜市民身?

159 回覆
304 Like 5 Dislike

https://www.facebook.com/groups/447574042745438/permalink/535987463904095?sfns=mo

仲要咁撚寸個老處女真係以為自己係黑社會大佬叫人快啲走,唔好係到圍觀我黎食飯咋Madam!

要追究佢地!絕對唔可以接受!Facebook Inbox、Instagram Direct Message、留言、打上Office!要佢地交代

點解荷李活廣場比防暴入黎以前試過係附近賣旗,企咗係商場地下對出空地都比商場職員鬧唔可以係佢地私人地方賣旗咁點解可以容許拎住武器嘅Green Objects入黎恐嚇商場顧客?得!好簡單!以後唔幫襯!我唔想連食個飯、買件衫都俾人拉返差館

依家係咪行街都唔得?太古城又唔得?荷里活廣場又唔得?我住喺樓上落街買嘢得唔得?係唔係犯法?如果係咁不如快撚啲戒嚴宵禁!唔好係到製造白色恐佈
電話:2118 8811
以前好黃架wor,寫明唔俾警察入。
因為賣旗冇拎住武器
等星河明居班中產受下

本來呢個場好少人搞 結果好似不受世俗影響咁旺場
popo搞多D 將藍屎都嚇走埋最好
好恐怖
仲叫Madam 狗黎架咋!
幾黃都好,今日比防暴入係事實,一定要追究

罷賣荷里活廣場直至交代事件為止
其實有時唔怪得商場同啲保安 啲狗成隊入衝入嚟 邊個擋到佢哋 更加唔好話趕佢哋走
頭先見到佢地係uniqlo 旁邊上商場條樓梯衝晒上去, 根本無野阻到班癲狗。
咁係咪要默許呢件事情發生?以後所有香港商場、私人地方、私人屋苑警察自由出入?唔反應,唔發聲=幫凶!依家反應係藥等佢地知道我地香港人、顧客,係唔允許呢種白色恐怖出現!

「唔怪得啲商場、保安、屋苑,怪就怪你係香港住?」
Truth!

商場管理處公司必須發聲明屌9警察

唔發聲明=一夥
無錯!我只係要佢地嘅回應!唔係要幫佢地裝修!如果佢哋默認係容許警察任意進入,咁好簡單,我以後都唔會去!點解我冇犯法,作為一個普通市民,連行街都要受到威脅?依家係我俾錢佢哋賺,點解我要受風險去俾錢佢哋賺?

而家唔係追究緊啲保安,我知道荷里活商場無玻璃門可以直接衝入黎,但唔代表商場嗰邊要容許佢地咁樣做!商場都有責任保護顧客嘅安全,人哋去得你哋商場消費,你賺得人哋錢,就當然要負責任啦
攬炒
公道d講,其實我想問啲保安點會有力量去擋d狗
上面講左,唔係叫啲保安擋啲狗!係要商場方面交代!
重點係荷里活不嬲好和平
點解黑警要上去
製造白色恐佈同埋屌市民
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞