修頓球場所見所閒

258 回覆
402 Like 3 Dislike
岩先發夢既時候夢見自己係修頓球場 咁我想開個po講一講個夢境 如果大家對我個夢境有其他諗法請留言

我夢見自己大約下午5點-6點被困修頓球場

一開始,夢見到維園射催淚彈 咁我地就不斷跑跑跑跑跑 到大約5點 我終於到左灣仔修頓球場見多人同埋我真係累 跑左好耐冇停過 所以就入左去 再過多幾分鐘就見到越黎越多手足入黎 因為有水炮車射水驅散+大量狗車不斷推動 最後有D防暴狗入左修頓籃球場位置拉左幾位手足, 仲有幾架豬籠車停泊左係門口位置,再加上門口有防暴落左地 所以有一部份手足被困修頓,有D就換左衫就走左

當時有班防暴拉到人後 企曬係籃球場冇走 咁我地有手足打算聲援 叫班狗放人 最後舉黑旗後大家都退後左,過多陣5點45分開始係球場外掉左粒tg入去修頓球場 當時好近 睇住有隻狗特登向住修頓方向掉tg(差D掉中我) 最後係混亂當中逃左出球場.

最重點都係想講解返點解有咁多人係修頓被捕 其實就係因為有班狗大搜捕後企左係修頓球場門口令到有D手足唔敢走,諗住等班狗走之後走,最後導致咁多人被捕.

光復香港
時代革命
以上均為夢境內容
如有雷同 實屬巧合
本人為愛港三星公民 決不做任何破壞社會安寧既行為
旺角手足真係要小心,已經好夜,快d走啦越夜越危險丫....
RTHK影到set Rb的人對鞋,如果太舊唔好著就換左佢
有乜撚野好推?
比較擔心修頓被捕30女士
黑警會女女女的
呢個故事教訓你要撤退就唔好停,仲要自困,唔留意哨兵tg, 咪花式送頭
攰真係請自覺退賽 忽然有狗無力走就pk
你用bot都算,可唔可以唔好po廢野,好煩呀
覆番先,近日真係難走左,班狗連和理非都唔放過

大家真係會越來越勇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞