講下你地有咩超能力

59 回覆
1 Like 0 Dislike
唔係好超都無所謂 純粹分享
我先 我出親門口都唔會落雨 同埋我平均步速係全球頂尖果0.05%
到你地
我出親門口都唔會落雨 同埋我平均步速係全球頂尖果0.05%

屌你係咪根據我既基因engineer出黎既人造人 (睇完Logan無耐)
跑得快過保特
9up勁過樓主

好丫 咁你地可唔可以用眼神去改變紅綠燈轉燈速度?
隱形
人間失格

只要比我視線掃到 就會失去自己嘅超能力
多人既時候 可以唔出聲隱藏氣息
係人地發覺現之前做到100%光學透明
隱形:中學上堂原全唔講野 個miss以為我曠課 打比家長
靈力愈黎愈強
合埋眼一專心果時容易感應到果d野,病果時感應得仲勁
好辛苦呀屌,因為本身我就好驚鬼
平均步速係全球頂尖果0.001%
與任何女性有眼神接觸時,恐懼對手

無可能 我係條街度行 睇其他人全部都moonwalk咁

無可能 我係條街度行 睇其他人全部都moonwalk咁

快過你 所以你睇唔到
我可以偷人地既能力 ,之後放入本書到
只要被偷的人未死,就可以永久使用偷翻黎既能力,而被偷走能力的人就無得用原來的能力。
與任何女性有眼神接觸時,恐懼對手

我望女性既時候可以用主觀透視眼 世稱視姦
只要被偷的人未死,就可以永久使用偷翻黎既能力,而被偷走能力的人就無得用原來的能力。

團長

團長

但要好麻煩咁每次宣布晒啲能力先用得 出大絕分分鐘成個老師咁教足一堂
我係靚仔靚女磁石
每日朝早6點半會自然醒

團長

但要好麻煩咁每次宣布晒啲能力先用得 出大絕分分鐘成個老師咁教足一堂

你估我想架咩
監製話果日旁白射波唔翻工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞