唔送返屋企唔緊要,問一聲都好啦

20 回覆
0 Like 7 Dislike
有時明白bf辛苦,唔駛佢送番1屋企

甚至有時想見佢多d,送佢去小巴站,目送佢

但係其實個小巴站我唔太熟路

佢竟然可以無問我識唔識路

各位絲打覺得點

利申,用緊bf ac

各位絲打覺得點

利申,用緊bf ac

會唔開心 覺得佢唔關心唔著緊
相反我就會
利申: 經歷緊
照直講囉,
咁少事都坦白唔到
冇乜拍拖經驗既, 係會唔多識做呢啲
之後呃佢蕩失路,佢就好緊張

之後坦白番,同佢道歉,佢知我唔開心會tum

我唔明,點解可以關心我情緒,唔關心我係咪安全番屋企.......
有hard feelings咪同bf講囉 唔通對方會自動波sense到你有唔妥或者下次會改善咩
唔止一次

上次真係蕩失路,而且係好夜,10:00

搵左一個鐘路先番到西鐵

番到屋企,佢都無問我做咩咁夜,我比正常遲好多番屋企

同炆我,話佢輸波
有hard feelings咪同bf講囉 唔通對方會自動波sense到你有唔妥或者下次會改善咩

講左好多次
唔識路咪唔好夾硬送佢去搭車囉
唔識路咪唔好夾硬送佢去搭車囉

都話今日無蕩失路
咩年代
應該冇咁易盪失路嘛
試過12點半旺角搭到美孚諗住轉車
不過趕唔到尾班車

唔知點番屋企 好彩有入到高登gp
高登有愛 會員何柒教我點行去巴士站搭N260番屋企
咩年代
應該冇咁易盪失路嘛

上次真係蕩失,去左一個佢無去過ge地方
嗲下佢叫佢送多次等你認得條路囉

各位絲打覺得點

利申,用緊bf ac

我返屋企之前我已經同你講左要整冷氣,一返去就幫手,整完出去喺門口話你知腳痛,想問你頭先有冇迷路,就要起行,我行到出去就打埋佢,如果因為先後次序咁小事就judge我唔緊你,我覺得好無道理,更加討厭無啦啦要拎啲ex黎講,問左都話唔關心,第時touchwood你再有咩事要去醫院檢查你唔好搵我陪你,我唔緊你關心你之前你有事我就唔會工都唔返陪你去醫院,洗唔洗上黎開po公審我

利申:ac主人
鬼撚知你唔熟路咩屌你老母

各位絲打覺得點

利申,用緊bf ac

我返屋企之前我已經同你講左要整冷氣,一返去就幫手,整完出去喺門口話你知腳痛,想問你頭先有冇迷路,就要起行,我行到出去就打埋佢,如果因為先後次序咁小事就judge我唔緊你,我覺得好無道理,更加討厭無啦啦要拎啲ex黎講,問左都話唔關心,第時touchwood你再有咩事要去醫院檢查你唔好搵我陪你,我唔緊你關心你之前你有事我就唔會工都唔返陪你去醫院,洗唔洗上黎開po公審我

利申:ac主人

女人就係咁寬己嚴人 一方面要人體諒佢 關心佢情緒
同時間佢係毫無體諒過你辛苦、情緒
單方面索取=女人
雖然自己都係女人 但我都幾認同上面既講法
女人嬲既時候 真係可以好無理取鬧
特別係睇得個啲濕9文多既女人
咩男朋友做到這五點就很愛你
成日覺得要個男朋友做呢樣 做個樣
做埋啲懶令人感動既野 但又之後又嬲9
好似要個男朋友知你要諗咩咁
雖然自己都係女人 但我都幾認同上面既講法
女人嬲既時候 真係可以好無理取鬧
特別係睇得個啲濕9文多既女人
咩男朋友做到這五點就很愛你
成日覺得要個男朋友做呢樣 做個樣
做埋啲懶令人感動既野 但又之後又嬲9
好似要個男朋友知你要諗咩咁

agger
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞