[同熱氣球玩遊戲]福岡 長崎 大分 佐賀 有咩好玩(10)

569 回覆
5 Like 5 Dislike
呢個post係咪平行時空嚟?

不過上面想買模型位巴打都係唔好咁期望去九州會買到特別嘢
想問下搭由布院之森最好係網上訂位好定係落到機再用JR Pass去劃位 想慳返個一千yen
去旅行就唔好慳個少少啦
我落機畫
我決定都係網上劃緊位
但係佢要JR Pass上面既KRP碼
我係klook到買JR PASS
係咪要有實體卡先有個KRP碼...
I went to Nagasaki last year which lived up to my expectation. My brother too said it fulfilled his expectation. I'll be going there again at christmastime whereas my brother will be holidaying there agsin for Easter.
咁撚大獲
唔係自駕嘛?
填 voucher code 就得
聽朝博多出發sunq pass 由布院別府一天遊
去邊度好先
今日由博多去別府。野生動物園好正。之前係博多站好有氣氛,仲有唔少日本OL.正!
想問知唔知官網買jr pass 同klook kkday 買jr pass有咩分別?
11月尾至12月頭去7日北九州
中午12點到福岡,下午6點福岡返香港
Day1-4 住博多,Day5-7 住長崎
Day 1 大濠公園,福岡塔,天神
Day 2 柳川 太宰府
Day 3 小倉 門司港
Day 4 九重夢橋 由布院
Day 5 長崎市 稻佐山
Day 6 九十九島(展海峰only) 豪斯登堡
Day 7 海之中道

唔知巴打們有咩意見?會唔會太chur?
北九州輕鬆玩啦
有jr pass乜都得
我上次係喺當地訂
我星期一訂 ,booking 去到星期三先有位
Klook嗰啲好似再平過官網少少
太宰府應該玩唔夠一日?
搵過呢幾間水炊鍋價位差唔多, 望落又差唔多,好難揀,大家有冇推介
tabelog
3.77 - 水たき 長野
3.75 - 橙
3.67 - 新三浦
3.46 - 華味鳥
3.58 - とり田
3.58 - とりまぶし
3.56 - 濱田屋
九重夢大橋好靚
首先飛走華味鳥,要揀就唔會去呢間
天朗氣清
thanks 其他幾間有冇呢 有冇喜好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞