[同熱氣球玩遊戲]福岡 長崎 大分 佐賀 有咩好玩(10)

569 回覆
5 Like 5 Dislike
要睇你想唔想夜晚搭兩個幾鐘特急返博多
我上次去8點坐ソニック走10點幾先返到去
行李寄存問題不大啦

如果鍾意浸溫泉就住多晚別府都可以
想第二朝可以一早已經係福岡行街就即晚走
Agger,我walk in星期一晚喺Jr站book,要星期四先有位
啱啱已經喺開門前去到,已經十幾group人排緊,仲要全部兩個以上,一個毒撚廢事去俾人歧視
之前爬過文
有巴打都係毒遊食多牛
開門時間排哂隊is正常的
早過開門時間去門口填簽到簿
臨夠鐘返去排應該好快入得
再唔係去東比恵分店
好似少人啲
不過好似唔係用炭爐
唔想排嘅一係食七輪燒肉
呢間受一個人同埋唔洗點等
利申 兩間都未去過
個人覺得唐戶市場做爛咗

宜家食緊多牛 臨收鋪前個半鐘去唔使排隊,雖然枱枱都係一pair,仲有好多香港人,得我一個毒撚,不過唔理鳥
抵屌呀,我一個人叫咗5碟牛加杯嘢飲,應該唔過5千yen,一碟平均700-900yen
飽呀,份量好夠
由布院去別府係咪應該搭JR?

由布院出發搭由布院之森係咪都要預先劃位?定係博多俾人劃哂位就冇得搭?
阿蘇夜晚多唔多餐廳開?
31號係福岡 倒數去邊好?
日本人係唔係去廟?
見好多人話 一雙 好味
但我食落覺得一般
由布院去別府好似有巴士搭

由布院之森全車指定席,想搭最好預先訂位,唔想比錢預訂可以碰下運氣嘅
又或者搭由布號,一卡指定席,一卡自由席
有JRPASS就搭由布號/由布丸之森啦
4月再去食馬肉
之前食過一次,唔知係咪入咗黑店,覺得馬肉冇牛肉香同軟
如果唔搭由布院之森 搭普通由布 係咪冇需要提早俾錢劃位?
我覺得可以,我果時都係去到日本先訂飛,因為有一卡係自由席
我去果朝早好多人搭,可能因為途經學校區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞