各位我比狗拉左,面對好大壓力,真係冇勇氣走落去,各位加油

305 回覆
501 Like 45 Dislike
以言入罪以前好似係天方夜談,但係今日真係發生響香港,完全冇諗過會比狗拉,仲要上法庭,個名公開晒,公司,身邊朋友都有人知道,不幸係小弟應該要失業了,面對呢樣野以外,律師費都仲係一個未知數,基金都唔一定會包晒費用,仲有控罪壓力,我每一晚都失眠,保釋左個人,但係靈魂根本冇自由過,如果你覺得一個人冇勇氣走落去係不負責任,其實我更加唔想比狗入左罪成為案例,因為咁樣會有好多人中招,唔好講咩冷氣軍師,那怕你只要有鬧狗,佢都有辦法令你認左佢安排好的罪,我呢個廢物人生都係時間到句號,記住大家各自爬山,唔好割。
等陣先 唔好住 等我一陣 同我傾幾句先好無!
留得青山在 哪怕無柴燒??!!
屌你阿 唔好比中共黑警得逞得唔得阿
係會好難受嘅
雖然會好大困擾,但唔好覺得只有自己一個人去面對,工作無左就再搵過!或者可能依到有巴絲打可以幫到手呢!唔好灰心!
有唔開心就上黎傾傾!
屌你!!你!回覆我啦
廢人係大撚把 難道你唔想見到黑警比人清算個一日?你唔想見到林鄭好似狗咁下台?你唔想一齊繼續查案 唔好掉低我地班巴絲打手足啦好無!
....
唔好啊!
手足!
冇錢咪比你
手足!
以言入罪都要入到,你冇諗過你會贏左之後成為案例救到其他手足?你攰嘅咪休息下,勇武到比人拉埋已經夠曬多謝你付出。唔好做傻事,你就咁走左點對得住被自殺嘅過百位手足?兄弟爬山唔係各行各路,係各自爬山然後去同一個山嘅終點,再除低口罩相認唱願榮光歸香港,希望終點會見到你
屌你自己條路自己走落去
憑咩要我地同你走
洗個面再返嚟講過
唔好放棄啊 香港人缺一不可!
未必告得入架手足
你唔好咁諗 比個絲打去開解吓你啦
吹兩句先啦!
我地都好大壓力 又話齊贏 都未贏到..
我地冇左你都唔得嫁😭😭😭唔好走呀!!
你係邊度呀?我地黎陪你丫
最多咪眾籌 香港人大把錢
堅持落去啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞