點解我對女友無以前咁主動

33 回覆
0 Like 0 Dislike
拍左兩年半拍 大半年前分左三個月手 一直一來都好愛佢 但最近發現自己對佢概感覺日漸流失 又開始覺得佢好煩成日發啲無謂脾氣 而家因為一件事搞到又分左手 我又唔捨得佢 但好似又揾唔到動力去追翻佢 佢同我fd講佢唔信我對佢完全麻木左 我唔想hurt 到佢
大家覺得有無方法可以揾翻以前熱戀期概feel 如果無又應該點面對而段感情
分咗手啦都
分咗手啦都

不過佢 expects我追翻佢
有類似經驗
一有覺得佢煩呢個念頭出現就不妙了
說穿了就係唔愛 好心你放人走啦
鬧交都係為小事 咪拎出黎大家唔岩傾都岩囉
女死女還在
Freddie Mercury永遠在你心中呀巴打
女死女還在
Freddie Mercury永遠在你心中呀巴打

哇 你咁都知
我係你女朋友
我係你女朋友

我幾時又多左個女朋友 Btw 而家個心好似比泥粘住左咁好唔舒服
我係你女朋友

我同你男朋友情況好似 唉 我都唔知有咩辦法去愛佢
最慘係佢expect你追番佢 如果你真係唔行動 我相信佢應該會開火轟你 話你賤人冇本心 之類 其實佢仲好愛你 應該 你會唔會試下轉另一個心態同佢相處 例如當佢係好親既親人 呀妹 之類既存在
樓主你仲愛唔愛我其實?
佢對你煩發你脾氣可能係佢表達愛既方式呢
你咪將心比心 諗下佢做咩發無謂脾氣囉
最慘係佢expect你追番佢 如果你真係唔行動 我相信佢應該會開火轟你 話你賤人冇本心 之類 其實佢仲好愛你 應該 你會唔會試下轉另一個心態同佢相處 例如當佢係好親既親人 呀妹 之類既存在

我而家會試下同佢傾下 睇下大家可唔可以改變下 創造新鮮感 等感情變得有活力啲 不過前提係有機會
樓主你仲愛唔愛我其實?

無以前咁愛
樓主你仲愛唔愛我其實?

無以前咁愛

你正一係個大仆街黎架!
虧我仲咁愛你
樓主放心 你條女仲好愛你 只係佢等緊你行動 佢一定會受番
如果你對佢無感覺就早啲分手
唔好拖住佢啲時間
長痛不如短痛
分咗手啦都

咁叫咩分手
樓主你仲愛唔愛我其實?

無以前咁愛

你正一係個大仆街黎架!
虧我仲咁愛你

對唔住
分咗手啦都

咁叫咩分手

因為我只係想樓主在乎我緊張我多啲
我想佢好似以前一樣咁氹我
我唔係真係想分手
分咗手啦都

咁叫咩分手

我唔係真係想分手

女人亂講分手真係好on9
食生菜咩
我會答你鐘意
我都明日子耐左就會悶 會想有新鮮感
我都遇過曾經令我有少少心動既人
但我好清楚 我只係中意嗰種心動既感覺
唔係因為我中意第二個人

你覺得以我既條件我會揾唔到個更好既男仔咩
但係我覺得你巳經好好
所以我剩係想同你一齊

好多夫妻都係咁過
新鮮感可以當飯食咩
愛情係要搵一個同你夾既人 然後一齊終老

不過我只係想同你講
係你覺得悶咋 我依然係咁愛你
同最初一樣 想日日見到你日日攬住你
分咗手啦都

咁叫咩分手

我唔係真係想分手

女人亂講分手真係好on9
食生菜咩
我會答你鐘意

如果你一直都表現到咁唔緊張我咁唔愛我
最後結果都係分手
點鮮我講極你都唔明
我試過好認真理性咁同你講過好多次
你又當我發up 風
除左講分手逼你正視我地個問題
仲可以點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞