歐美主流樂壇集中吹水區

1001 回覆
33 Like 4 Dislike
今年希望會好d
Billboard好多上榜歌都聽唔入耳

其實Bruno mars新碟都無以前咁好
反而ed新碟好正
依幾年歐美樂壇都成pat屎咁

睇上年Grammys都知

已經聽到冇歌聽
聽緊果d全部都係d舊歌黎
連登終於有歐美post la
今年希望會好d

反而ed新碟好正

硬係覺得bruno把聲好快聽厭 以前幾鍾意佢
今年希望會好d

反而ed新碟好正

上半年應該係Ed同Drizzy 洗榜
下半年有Lorde參戰
仲有唔該Chainsmokers 快啲收皮
今年希望會好d

反而ed新碟好正

首24K同TWIL都覺得好煩
今年希望會好d

反而ed新碟好正

下半年有Lorde參戰

Katy Perry 呢
今年希望會好d

反而ed新碟好正

下半年有Lorde參戰

Katy Perry 呢

女權主義不適用於白人
睇下Queen Bey幾成功
今年希望會好d

反而ed新碟好正

下半年有Lorde參戰

Agger chainsmokers is very average

Very looking forward to new stuff by Lorde
https://www.youtube.com/watch?v=QirJXyfmn4U
Harry Styles 單飛單曲預告
ed sheeran
屌比錯負皮
上一期UK Chart.....

俾好多人罵

正野

But I know I was happier with you
kendrick lamar

1-2-3-4-5 I am the greatest rapper alive
fuck off these days music shit

Beatles , oasis , john lennon are the best

fuck those silly drake ,edm
Rock n Roll forever
上一期UK Chart.....

俾好多人罵

正野

But I know I was happier with you

我覺得隻碟唔錯
有無人鍾意greed day?

唔識
今年希望會好d

反而ed新碟好正

ed 個新album divide真係好正
隻隻歌都係咁正

I'm the son of rage and love

Something Just Like This - Coldplay & The Chainsmokers

https://www.youtube.com/watch?v=FM7MFYoylVs
一貫Chainsmokers套路 第一次聽可能會覺得 「又係咁 無啲新意」
但聽多幾次 又會覺得Chris把聲/手詞搭落去幾有新鮮感
加上最後Jonny段結他riff

Coldplay fans

正啊

Something Just Like This - Coldplay & The Chainsmokers

https://www.youtube.com/watch?v=FM7MFYoylVs
一貫Chainsmokers套路 第一次聽可能會覺得 「又係咁 無啲新意」
但聽多幾次 又會覺得Chris把聲/手詞搭落去幾有新鮮感
加上最後Jonny段結他riff

Coldplay fans

正啊

chainsmokers我淨係聽過closer
其他風格都一樣咁濟
btw有冇人中意Nathan Skyes
fuck off these days music shit

Beatles , oasis , john lennon are the best

fuck those silly drake ,edm
Rock n Roll forever

啱啱聽緊Champagne Supernova
終於有人開啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞