歐美主流樂壇集中吹水區

1001 回覆
33 Like 4 Dislike
以家先見到呢個post

唔係幾鐘意the chainsmokers 但我好鐘意Coldplay

睇錯左你話幾鐘意chainsmokers
差啲屌左出黎

巴打我認得你
自從佢地話完gaga之後
身邊幾乎冇朋友聽歐美主流

係因為妳未識到我地
點解會有post賺chainsmoker?
以家先見到呢個post

唔係幾鐘意the chainsmokers 但我好鐘意Coldplay

差啲屌左出黎

巴打我認得你

我仲要記得係正正 dont let me down之後,出closer

證明佢聽開垃圾

證明佢聽開垃圾

仲聽緊Roses#fs

證明佢聽開垃圾

仲聽緊Roses
點解會有post贊chainsmoker?

證明佢聽開垃圾

仲聽緊Roses

Roses同Don't let me down 係okay既
https://www.youtube.com/watch?v=Nn5GyHhsMIw
其實結果我覺得係唱個果人帶起首歌
以家先見到呢個post

差啲屌左出黎

巴打我認得你

我仲要記得係正正 dont let me down之後,出closer

其實Don't let me down我覺得幾好聽
但closer就 憑咩咁紅

係因為妳未識到我地

見到呢個post超開心 話說之前睇音樂台都冇乜人講歐美主流
以家先見到呢個post

差啲屌左出黎

巴打我認得你

同意 closer歌詞唔知做乜尻
以家先見到呢個post

差啲屌左出黎

巴打我認得你

我friend話覺得hasley把聲正,無佢就唔會聽

同埋聽太多佢果隻drop,會覺得好嘈

係因為妳未識到我地

其實高登有個post,有個叫AZ既巴打好用心出post
好多野睇,不過真係聽歌多無咩野好討論

係因為妳未識到我地

其實高登有個post,有個叫AZ既巴打好用心出post
好多野睇,不過真係聽歌多無咩野好討論

又唔似kpop咁,知到邊個幾時出歌,有得估
好多時都係突然出左先知 ,再上黎講下幾好聽咁就完
Frank Ocean - Lens
https://www.youtube.com/watch?v=RHD8_D0ySL4

Frank Ocean - Lens v2 (feat. Travi$ Scott)
https://www.youtube.com/watch?v=Lr_BnwLWpu0
Martin Garrix 完勝chainsmokers
Martin Garrix 完勝chainsmokers

咁又係
Scared to be Lonely
In the name of Love
已經完爆
依家啲歌要紅都係 首歌夠唔夠上口+洗腦 同埋睇唱片公司落唔落力推嘅姐
Frank Ocean - Lens
https://www.youtube.com/watch?v=RHD8_D0ySL4

Frank Ocean - Lens v2 (feat. Travi$ Scott)
https://www.youtube.com/watch?v=Lr_BnwLWpu0

Pink + White
依家啲歌要紅都係 首歌夠唔夠上口+洗腦 同埋睇唱片公司落唔落力推嘅

呢個係重中之重
有好多歌比紅人唱會更紅,有啲歌好聽係可以上一線但係就唔係果個人既風格,有更多歌係普普通通但係推到你都覺得正
以家先見到呢個post

差啲屌左出黎

巴打我認得你

同意 closer歌詞唔知做乜尻

聽到就覺得煩
依家啲歌要紅都係 首歌夠唔夠上口+洗腦 同埋睇唱片公司落唔落力推嘅

呢個係重中之重
有好多歌比紅人唱會更紅,有啲歌好聽係可以上一線但係就唔係果個人既風格,有更多歌係普普通通但係推到你都覺得正

我覺得closer真係一個好好既例子

呢個係重中之重

我覺得closer真係一個好好既例子

One dance 算唔算
Spotify 改左界面之後有冇得好似之前咁順住Chart聽?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞