好想整散前度,我真係好撚恨佢

151 回覆
34 Like 75 Dislike
1.求其fb ig開個靚女ac勾佢條仔 再send俾佢拆散佢地
2.用你ex個樣開個fb ig周街勾仔 再send俾佢條仔
唔係型唔型既問題喎
都唔係要扮型
訓唔著
你同佢斷來往咪得
你唔比機會佢,佢點干擾?
就係講緊當初我既善良比佢利用左先咁既田地
我都好x憎
比完帽你載你仲善良
咁你係咪當場拒絕佢?
咁你收皮啦 善乜撚良 擺明就花心
兩邊都唔保唔住
自己仆街就想整死埋人 去死啦仆街
你呢啲閪心地嘅人抵比人飛
真係想佢死
咁你自己手多覆啫

利申,分左手唔會做朋友個隻,廢事煩。
我個陣就係諗。算啦。過左三年
我都有新女朋友。
Hea9佢算了
點知原來佢有目的
我真係好善良
溝番佢
嗯,我真係做錯,抵罵
駁您唔到
我有諗過千百種方法去搞佢,去報復佢
我有呢個能力,同時更加有呢個權利去癲覆佢個世界
有粒核彈我佈處,準備左幾個月
臨門一腳,我選擇左放棄
原因好簡單,最後果次同佢擺牌,我完全feel到同我講緊野果位,已經唔係我識既人
果種感覺我一世都唔會忘記,好陌生,好令人心寒
對於一個我完全信任過,我深愛過既人,竟然會傾力抹黑發生過既事實,所有誠諾矢口否認
當刻我就知道我想報復果個人已經唔存在。
就好似慳左1L水,班非洲兒童都唔會多1ml飲用水咁,我頓悟果刻我既報復係純粹輸唔起想安慰自己,事實上就算你花光心機你都唔會完成到報復,因為個報復對像已經唔存在,佢只係存在係你輸唔起既回憶中
我打左個電話去郵局,及時攔截左粒核彈
剩低原來想送既生日禮物完整送到佢手上
我仍然深深怨恨佢,但我選擇放過佢
我放過佢,但我放唔過自己
我好想佢仆街,但我無謂親自下手推佢一把
唔知我想表達既你收唔收到
但簡單而言就係你報復緊佢既同時記住你都係報復緊你自己
我經歷過之後覺得好難熬,唔想有人會再經歷多次
但你宜家心入面果種想置佢於死地既沖動果種怒火我明白,當時既我都好難忍
你即管試試用盡你所有能力.人脈.資源去報復佢,我相信一定有辦法,差在你覺悟可以做到邊一步
巴打係咪好辛苦啊個心
完全明白您當時既處境
一定心都碎了
屌你咩,你自己有份傷害女朋友,前度搵你就受,你一早封鎖就得啦
我點樣,已經冇用已經唔重要
反正佢已經唔想知,冇興趣知道我任何事
但你仲搵到第二個女朋友,不如算啦
放多d你既心機同時間係眼前人身上啦
我就已經無得救,到宜家都無法放低我對佢既愛同恨
我連一般人都唔信任唔想接觸
我只係想終有一日靜靜睇住呢個世界崩壞,全部骯髒既人類葬身火海死無全屍
但我冇閃卡啊嘛
樓豬:我要報仇!!!!!!!!!
連登仔:咁你係呢度PO閃卡囉
樓豬:下 咁樣唔係咁好既。。。。。

其實你係咪真係想報仇架老細
行錯路真係,對唔住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞