好想整散前度,我真係好撚恨佢

151 回覆
34 Like 75 Dislike
報仇有好多種方法 其中一種最撚霸既就係用x水幫佢洗面 偷偷係佢後面由上而下一野兜住個閪頭淋落去 千祈唔好咁做呀 佢一世都唔會有仔 而且會生不如死架
一隻手掌拍唔響
而係我之前都好憎一個人,依家淡忘到連佢個樣係點都唔記得左。
我信
我會咁問你係因為我朋友都遇過
真係攪到佢癲咁,條女飛左我fd,有咗第二個
但我fd同佢分手時屋企出咗問題,條女堅持出一分力比錢出嚟幫手,最後我fd接受咗,仲定時每月分期還

隔左一年鬆,我fd有咗第二個,各樣都開始順個時,條ex知道我fd有第二個仲幾穩定,打去比說話佢聽,話點解以前要同佢捱,但而家哩個可以享福,仲叫佢即刻清數,我fd最後問銀行借蝕息都清咗佢
唔係偏向我前度。
但我都的確有唔啱
唔係話玩噯昧。只係個陣我真係冇block佢
我個一刻認為算啦好黎好去
就害撚死我啦
唔係hea你,針唔吉到肉,傍人好難明你有幾憎佢,所以一定講到好冠冕堂皇,支持你攪下佢,不過唔好傷到自己,理由 係 唔值
多謝您啊巴打
依個世界有好多荒謬嘅事。但係真係唔代表唔會發生啊!
真係,如果愛一個人,一定一定要對啲狂蜂浪蝶決絕。
與其報仇不如挽回返你愛嘅女朋友好過,你係咁諗住前度好似更加同佢糾纏不清。
咩水。。
做乜
你岩 睇到d人話活得比佢好 真係笑而不語. 有d野唔係話過得比佢好就可以無左件事
你ex有咩弱點
專唔專一
中唔中意蒲
揾過第二個男仔去撩下佢
得閒幫佢嗌下外賣 用佢啲電話book下餐廳果啲先啦 再慢慢諗點搞
感情野唔拉政治野玩
仆街還仆街。
香港大家有份。以大局為重
。。。。。。。
不過點會同ex條仔夾計啊?
就算係佢邊會有人會咁做
依d野傷唔入肉
我都玩得唔高興啦
唔專一。
早排就講到自己幾撚有道德觀念
話自己同以前唔同
似足d耶撚扮哂野
又要做雞又要拎貞節牌坊
唔做犯法野。
早D訓
佢收皮之時就正正係我活得比佢好之時
可能係我地走得太前
諗得太通透
係型嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞