(突發)達哥終於出聲!!

177 回覆
92 Like 661 Dislike
一直關注
天佑达哥🙏🏿
我仲以為迖犬死左
Wfc 咪再講呢條垃圾啦
嗰時諗著69行完一定會照過,既然係咁咪唔出聲扮晒嘢囉。之後再69前休台,諗著等條bill過咗後再出返嚟當冇事發生,點知爆到612出嚟就即刻關注事件
屌你老母無人想理乜撚野達哥呢啲垃圾
咪諗住群到班奀星就入到娛樂圈至得架
犬哥
抺汗姐
好樣衰呀條友
唔好踢爆人啦
不過佢之後都柒嘅
見大J搶咗頭啖湯
居然唔抵得開po鬧人做show
之後仲屌人引戰狗同搞維穩嘢派禮物
佢算錯咗自己根基深厚
以為班兄弟永遠都盲撐佢
諗唔到64禁言同代言大陸game
已經一早動搖咗佢嘅地位
再講上位速度太快沖昏咗佢頭腦
冇諗過有大陸game揾佢
係因為香港嘅fans
唔通係貪佢有魅力咩
睇得落先得架
睇唔撚落啊 DKLM
不反了
出聲宣傳舞台劇
达哥不了
睇見你地班廢柴不厭其煩,日日月月追擊人地,
又唔好好做文宣,又唔推行動Post。

我係嬲既,但都唔會割既。

老實講我唔覺得出黎行既手足會好似你地咁,只會向沉默既弱者落手。

唔該你地檢討下,睇下自己到底同達哥有咩分別。
究竟要做左咩野,先叫做「同路人」?
有手足每日收工,辛辛苦苦去同牆,派傳單
有手足搵果少少,都捐一堆出黎幫人
你班友?連少少批判性思考都冇,要人日提夜提。
手足受緊苦,冇人理,被捕被扣押,得果小貓三四隻去聲援

達哥做錯左D咩?而家人地做左護旗手咩?
佢有支持送中咩?佢有幫政府講野咩?
你地仲飲緊喜茶果陣,佢老早就屌緊港鐵同黑警啦

達哥係EA 甚至係好多國際遊戲公司既代言人
佢講既每一句野,係要負責任既,你地把口就屌達哥,私底下就原諒謝安琪,張敬軒,黃子華

點解? 因為人地打不還手,罵不還口囉

逃避雖可恥,但未見得需要咁樣去打擊囉
唔鍾意睇咪唔好理佢囉
一邊叫人唔好睇,一邊又不停推Post 屌佢

算啦,我都係繼續努力,你班廢柴慢慢J飽佢
佢柒撚晒啦, 69前係咁易講下送中, 再休台乜撚光環都攞晒,點會好似而家咁
支持tommy
支持莊端兒
同埋支持迖哥收皮
叫達哥解釋/道歉
2019年6月3日 點解唔叫去64
2019年6月4日 點解唔提/唔比人提64
2019年6月9日前夕點解唔提遊行
2019年6月12日前夕仲係冇聲出

解釋/道歉返上面四大罪行
咪考慮下,唔係之後咩後知後覺
咩一直關注,都係bull shit
我一直支持达哥,你們可以打我了
望下謝安琪個po同達哥啲po就知班人講一套做一套
https://lih.kg/1649565
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞