有無人好唔中意做group project

237 回覆
288 Like 11 Dislike
你夠係啦
因為政治??
有啲科,例如電影, 設計,啲人做grp project都好有heart。
當然仲要視乎咩學校同咩人。

難聽啲講句,大陸人普遍願意同你傾學術。
業之後做嘢一樣要做group project

啲客/同事一樣無得揀 分分鐘更加pk

大學係社會縮影

你連大學level都處理唔好 我驚你第時出來做嘢生存唔到
同埋我自己係一個好緊張同容易焦慮既人,所以做grp project真係令到我好唔開心點算
佢地唔知deadline?
係!!!!individual反而會問
好奇怪既現象。。。
知 但好多藉口或者唔記得 又midterm又assignment 又剩 好彩我自己r到source
唔自爆了
但係唔覆人唔覺得好無禮貌咩
特別係大家唔熟
因為我唔會已讀不回人
輕鬆啲啦ching
Gp pj最多咪20%-30%
Mid term final考好啲囉最多
同是天涯淪落人
有fds一齊做就開心
有d courses唔係同熟人一齊上
就要迫自己好social咁主動r人一組
真心覺得好煩
我睇到 green object先入黎
我free ride開

之後負責做proj 嗰個人屌晒鬼

btw無見了

想幫南亞手足嘅 麻煩入嚟推

[擴大戰線] [行動] 與其嘈加泰集會 不如唔搞呢個
https://lih.kg/1668190
起咗樓主底 好似係非八大
最近同大陸exchange一組,廢到仆街。
分好工都可以hea做,佢做完之後,gpmate特登同佢講要改要加嘢,佢都無理過。

問過其他組,大陸exchange 啲人完全冇心做,
到最尾嗰陣仲想攞成組嘅work翻大陸大學present,
但係佢完全付出過囉屌。

唔知係exchange問題定我嗰科有問題
同埋佢哋search嘢淨係會去百度,多數都係搵簡體嘅essay
我都係成日自己一個 做個朋友?
個ac唔係一個人用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞