[討論]旅遊不靠中資APPS!!

66 回覆
89 Like 3 Dislike
你如果係搵完再經佢既LINK去AGENT佢係有賺,絕對唔可以用佢既LINK
網頁版都有少少似係廣告既野...你用佢搵佢都可能有賺

但如果APPS又唔經佢訂我就見唔到有咩佢可能賺到既地方
用Google Flights算啦
幾個月前去日本都同Skyscaner比較過,出黎既野幾乎係一樣
就係以前搵過佢D價幾流下
而家再去睇下先...
Trip advisor 好似都淪陷喇

但之前網上有research比較咁多check機票網
話Skyscanner始終係最好
睇泥以後要少用
adblock可以破到
旅遊網站TripAdvisor公布,與在美國納斯特上市的中國旅遊網站攜程網(Trip.com)建立合夥關係,後者將購入價值3.176億美元(24.77億港元)的TripAdvisor股份,而雙方也會成立合營企業拓展業務。攜程網將派一人成為TripAdvisor董事。
正式收皮

唔講唔知咁多中資旅遊apps
KKDAY都係中資,阿里巴巴入左股
有阿里巴巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞