FIFA20 Ultimate Team討論區(43)一齊發達

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
會大跌價既係指d值Rate但高價實用人
定係連其他高rate人都會跌
諗緊rakitic、cavini呢d走唔走好
本物想留黎做sbc
頭先刷緊助攻任 見對面一開頭先換2個意甲人出黎 諗住互惠互利 放左2球都唔醒水 最後2:2打和 何必尼
出完scream 卡, 有冇改變大家奴icon swaps揀ge選擇呢?
有冇Halloween carvalho 同 guerriro 同 james 食評
今晚1點前放就得
肥料要賣啦
記得上年lightning round果陣好似幾千蚊都偷到Pique果d肥料
低rate高價同高rate肥料都會,不過今年的肥料咁平,小既留返來做sbc好過
咁即賣哂d肥料先
Sissoko食影定powerhouse好
我諗最貴最勁個d 唔會點樣跌 例如 c ron neymar messi 包皮 son 呢d 肥料平身個都已經好低 都應該唔會大跌
曼受影響應該係rate 唔高 但好實用 好多人用個d 例如 福仔 lucas allan de jong laca fabinho 綿龍 dembele 呢d 應該會突然係black fri 之前急跌 跟住就人係低位keep 住升返上去 去到black fri 其實個價都同本身差不多 年年經驗話比人知 賣完全隊 等black fri 買返 其實都一樣可能有d 再高d tim

有錯請指正 歡迎討論
今版chem卡功效好似幾顯著 本身我奧巴美揚入最多波 Son負責助攻 比張Hawk卡Son食之後兩個角色交換左
Shadow
英超防中fabinho 定if ndidi好?
搭sissoko
上個星期先賣完隊
今個星期又諗賣隊
sissoko

邊個好
換走Lkk先
個人喜好
李華度
現實勁過卡卡多多聲
一定係bf 之前買番 timing 就睇自己道行
No, 入左IF Digne 四隻,IF 老母兩隻
李華月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞