an機有咩選擇

91 回覆
3 Like 3 Dislike
rog phone 2
HTC 11+ 到依加都仲用得好順
孤兒仔到由發售到佢兩歲先有android9
得水唔知計唔計
same
用咗成年有多重係輕鬆撐全日,打下機都重得
rog phone 2騰訊有份參與
正路就samsung, 有錢嘅可以試下pixel
samsung
指紋鎖等於無鎖
U11用戶表示開始laglag地,htc無新搞作就考慮轉會
11 eyes lag到仆街
我u11轉左OnePlus 7pro, 所有野都好正又有Android 10, 不過相比之下難單手用d
講咁多都係想叫人用唉瘋姐
pixel 4 唔值依個價,用lg oled,電又細,唔用m額抵讚,但鏡頭位設計唔見得好靚,抄都抄好d,想要影音揀番三叔同sony,唔鐘意咪揀番pixel 3
一堆電子垃圾
pixel 4 face unlock 係 Android 機海入面最勁
除咗紅外線鏡頭,重有個radar
追spec,追性價比的話,唔洗考慮Android,一定唔夠iPhone黎
你明唔明咩叫性價比,咁既spec堆砌上既價錢唔倫到iPhone
蘋果CPU屌打Android粒CPU好多年
高通最新粒CPU剛剛好追到兩年前iPhone粒CPU
https://www.anandtech.com/show/14892/the-apple-iphone-11-pro-and-max-review/4

所以兩年前嘅iPhone 8依然可以同Android flagship鬥,而iPhone 8今時今日係賣$3899起
睇咁多個comment,最後個感想係有錢應該會出pixel 3a xl,同埋都會繼續等htc出佳作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞