【圖集】日本天皇即位禮衆生相

413 回覆
1610 Like 19 Dislike
唔係你估點R個位比777
唉 最快樂國度
已經代表香港人香港人民族服飾竟然係戰鬥裝備都幾威
毒撚波
7婆真係世界之最
早兩日睇到twitter日本仔用官方數字講緊韓國遊客減少嘅影響,用香港遊客做例每日每人用錢係韓國人double,但條list最高係中國

https://mobile.twitter.com/daitojimari/status/1184441638174642176

http://www.mlit.go.jp/kankocho/siryou/
1人一泊当たり消費支出(7~9月、観光庁
中国 25,377円
香港 22,372円
台湾 16,630円
韓国 11,418円

數字係日本仔由官方document搵,我無double check
走啦無人想同你坐呀
黑衫、豬嘴、頭盔
or 綠衫、頭盔、棍
又柒出國際
條女
變左met gala
個個係度評衣著
馬上看看不丹國王、王后這段童話般的浪漫愛情故事。

當年一個17歲、一個7歲,兩人在一次野餐旅行巧遇,佩瑪走到旺楚克面前,叫他帶她走。旺楚克問她:「你應該跟你的朋友去玩,為什麼你想跟我走呢?」她就說:「因為我喜歡你呀!」這時旺楚克單膝跪下看著她說:「你很特別呢,如果你長大之後,我沒有女朋友,你也沒有男朋友,如果命中註定我們會再遇見的話,如果你對我的感覺仍然和現在一樣,你做我的妻子,我做你的丈夫吧。如果你仍然喜歡我,如果你仍然跟隨著我,如果你仍然喜歡和我在一起,我會在那裡等著你的。」就是這樣,她向他表白,而他就許下這個代表一輩子的承諾。
當年曾爵士打個電話都比人搞

不丹長久以來都是一夫多妻制,而旺楚克自己的父親,即不丹第四代國王吉格梅.辛格.旺楚克也娶了 4 名妻子。而旺楚克則堅持自己只愛佩瑪一人,亦在他的自我政變後,憲法規定不丹實行一夫一妻制,展現出「愛妻號」的一面。

respect
世上有幾多人做到
明明可以娶幾多個都得
不丹係印度既衛星國
但同時亦係中國一帶一路既重點拉攏對象
不丹亦有意用中國對沖印度
主要係玩電話
衣著就算啦
我覺得佢點著都係7

朝日新聞冇咗張圖...
純粹好奇想知係邊個
被杯葛、玩手機
好柒
比人杯
未7夠
痴線 俾著我係國王 一定係咁屌後生女
[行動]緊急求幫推 今個星期冇遊行?
https://lih.kg/1669298
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞