如果解放軍落黎清算警隊, 點算?

117 回覆
120 Like 4 Dislike
全港狂歡三日三夜
Ff mode黑警搞掂老解,到時香港人真係玩撚完
黑驚搞唔掂要出老解嘅話佢地就冇哂地位
所以打香港人打得咁落力 呢點我同意

不過你話老解connect香港人真係ff太多
如果有日見到解放軍捉住黑警打到佢仆街 我可能忍唔住拍手
最好老解同黑警狗咬狗,全部全家死清光
如果係咁應該冇咩人會再出
極微 ,講番啲實際野啦屌
解放軍都好撚過黑警
睇番上一次澳門風災, 澳門解放軍出動執垃圾
對住澳門人笑笑口咁, 嬴盡澳門人掌聲

當然, 最大可能是 中共落左命令, 叫佢地搞親民show
實際上班解放軍心入面屌鳩:「到底做完show未呀, 想番軍營訓教呀屌」
肯定唔會衰過黑警先
想像唔到可以點樣再差啲
香港狗察VS摺被軍

應該打返幾個月然後香港狗察全軍覆沒,而摺被軍人數大減
我好簡單 想黑警死哂 之後既野之後先算
拍手 食花生
將狗嫂狗女送比支那做軍妓然後投降
知唔知香港人好易氹
其實呢件事好值得擔心
共產黨最鍾意分化,先分化香港人同警察,然後connect強勢嗰邊,等到香港冇咗警察之後,再加強管制香港人,甚至武力管制
利申:鳩嗡
洗撚幾個月

解放軍派 幾十架 無人轟炸機/ 武裝直昇機, 已可以短短幾日消滅各區警局

軍隊同警隊 既武力完全唔對等
軍隊有空軍, 有絕對制空權, 仲有坦克, 裝甲車

警察 最多都係得自動步槍, 連防空武器都無, 打條毛

老實講句, 敘利亞叛軍/ 庫爾德民兵 既武器仲勁過警察, 至少佢地有RPG, 可以打爆坦克先
光頭劉做內應
直接光復大中華
含撚獸進化!
唔好單戀解放軍或者武警
依家就係混入左黑警
幾個月內就見識到公安嘅黑暗血腥
https://youtu.be/MLFfd5xI7kA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞