一句 「你老婆俾人屌緊」 警員隨即發火!市民被捕!

593 回覆
1518 Like 32 Dislike
中出埋
冇no.冇樣既情況下其實係
追究唔到黑警惡行你唯有忍
但其實好可悲
你屌一句黑警 其實何罪之有???佢憑咩拉你?根本係濫捕 係黑警控制唔到自己情緒
但黑警可以因為咁而拉你 冇得追究 何其荒謬
弱弱一問 挑釁完下一步係點?
其實個女仔只大聲咁陳述一樣事情,「你老婆俾人屌緊」,可能係同朋友傾緊計,甚至可能只係即興創作通俗歌詞,有靈感嘅可能隨時作埋首歌添

我唔明點解警察可以喺當值期間將個人情緒帶入工作,自己對號入座仲要對市民施暴,要明白,原本無乜人知道佢綠咗

之前有案例,市民喺呢個情況下認罪、簽口供紙同埋保釋,然後同律師講係驚被失控嘅popo虐待、喺警署入邊唔安全同埋覺得驚慌先至簽。當然有片有人證亦都有理有據,最後民事索償埋警隊,當然呢度會搞好耐,但唔洗48安全好多
屌狗唔好太近
帽事嘅
最怕講真話
都算安全距離 佢一過黎係跑得切
屌狗真係要保持安全距離,佢地而家無限濫權
洗唔洗咁興,定講中左事實?
5年後 多左廢青上左樓 就會出現
代當事人講
1. 句野係唔係我講你地自己衡量
2. 我企嗰個位係走唔到 後面係愉景條橋 要跑一大段路先有門口走 左邊都走唔到 塞死曬
3. 就算無塞死有路走 我都走唔快 10月頭嗰陣整傷左隻腳仲未好翻。
多謝大家關心
笑撚死,
崩口人忌崩口碗
講真唔係好值
一係就離遠用大聲公嗌
真野唔好拎出黎講
個女仔有無事?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞