美心月結:共186間舖被裝修

383 回覆
3074 Like 10 Dislike
大部分BU 收入跌30-40%,其中以中菜,元氣同starbucks 跌得最勁(排名已分先後

睇黎仲有好多下跌既空間
都成200間
好心個家族搵人買起隻老雞啦
[實用] 香城online防具升級詳細篇

近呢一個月,我見到多左好多新入香城online嘅玩家,勇武/和理非都有好多工作做,鑑於有好多人唔知點配搭防具,眼見好多手足都只用貴價6092X,除左冇必要之外仲晒左好多錢,故此我係度再講一次點去配合適的防具。

防毒面具:
中後/後防(物資站/噴漆師/文宣組/美化工程組/網上資訊組)
首選最合符經濟效益
包括單咀
3200/HF-52+3311K-55
一set最平100港幣有找
雙咀:
6200+6001/6003/6005(6005唔需要特登買,成本價貴)+5n11/5p71(唔建議5p71,如果要嘅不如買502再搭P100綿抵啲)+501蓋
例如:6200+6001CN+5n11+501 我見100已經有一set
而且 就算唔用5n11同501蓋 都ok 6001CN一對最平$30,我見$50通常都有
6003貴少少 $70成平價(睇你有冇運見到)
以上都可以頂到TG,但記得聞到味要即換

想了解更多快啲入去連登睇啦😛
...
防毒面具篇完
https://lih.kg/1666931
係喎,我都見到
感謝美心集團提供成績表
仲有大把人排元氣
爭氣啲喇香港人
多謝成績表
你改變唔到港豬/藍屍
平行時空......
美心中菜領先左元氣
中菜無咩比人裝修但跌得仲勁過元氣Starbucks
同志仍需努力
元氣究竟有咩吸引,可以咁多人排。

成績未如理,要繼續努力呀
有冇link
Keep
希望各位手足唔好自滿
內部大會無link
下個月再update
五十萬就有藍絲接job
最方便嘅連鎖壽司店,想過下壽司癮又唔熟路嘅最直接就係食元氣
啲酒席見到咁樣日日裝修仲唔調頭走咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞