呢場運動有冇可能燒到聖誕/農曆新年? 期待失業過年

588 回覆
2648 Like 19 Dislike
仲有兩個月就聖誕, 照形勢黎睇今個月都會keep住燒,但考慮到手足開始要應付midterm,過多排12月就 exam, 仲有部分中學手足要留時間考mock,可能到時會少左人
但如果繼續玩落去,年尾實大把人失業過年, 睇返月曆, 1月尾就年初一, 姐係仲有三個月就到

大家加油!
最低限度都一年啦
林鄭話年尾監狗會有report出,以佢既往績,到時一定有新一波示威
唔知幾多人係金鐘過聖誕
正,到時個個失業過節, 自然冇錢慶祝, 各大餐飲零售生意gogogogo
唔理啊! 要玩再農曆新年, 封利是比popo
正呀 當年初一
去到下年頭半年應該easy job
光復香港
時代革命
好快就可以Happy New Year
個個失業過年,冇錢封利是, 實大把人上街, 要堅持
陳凡話遲d因為個個要去供樓,運動會完

個個要供樓?】陳帆:社會事件有信心在不久將來會平復
https://lih.kg/1666382
唔好講咁遠住
剩係區議會選舉港共已經埋左好多炸彈
來緊仲有國歌法、明日大嶼、磁浮鐵路、電力、食水聯網等………
今年quit咗U 明年retake dse 唉見到香港咁真係無心情溫書 覺得讀書出來都係無用 唔知有咩意義
次次冷卻少少林鄭都會加返幾把火架啦
有排玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞