救命!我啲指甲變到咁樣?

26 回覆
0 Like 1 Dislike
左手
凹凹凸凸 白色點越刮會越花

而家到右手都開始黎料 點算
[突發]今晚18區都有野搞
https://lih.kg/1666302
小心遲D可能會爛到手指個度
利申試過 但係唔知點解無啦啦會好翻
唔夠鈣?
灰甲先兆
整完指甲都會咁

btw我d腳甲都係咁, 好驚灰甲
上面睇好撚多個說法 有d話梅毒都有
屌 個重點係點解好翻
灰甲
好撚大鑊
點補救
打得丁多
有冇睇過疆屍先生
[實用] 香城online防具升級詳細篇

近呢一個月,我見到多左好多新入香城online嘅玩家,勇武/和理非都有好多工作做,鑑於有好多人唔知點配搭防具,眼見好多手足都只用貴價6092X,除左冇必要之外仲晒左好多錢,故此我係度再講一次點去配合適的防具。

防毒面具:
中後/後防(物資站/噴漆師/文宣組/美化工程組/網上資訊組)
首選最合符經濟效益
包括單咀
3200/HF-52+3311K-55
一set最平100港幣有找
雙咀:
6200+6001/6003/6005(6005唔需要特登買,成本價貴)+5n11/5p71(唔建議5p71,如果要嘅不如買502再搭P100綿抵啲)+501蓋
例如:6200+6001CN+5n11+501 我見100已經有一set
而且 就算唔用5n11同501蓋 都ok 6001CN一對最平$30,我見$50通常都有
6003貴少少 $70成平價(睇你有冇運見到)
以上都可以頂到TG,但記得聞到味要即換

想了解更多快啲入去連登睇啦😛
...
防毒面具篇完
https://lih.kg/1666931
有無叫過雞呀
家族有冇人有牛皮癬?
下世小心
自己條頸唔知係咪 大概手指公指甲咁大既area 都好幾年 會痕 其他地方冇
有機會性病架咩?
I’ll try try!!
唔夠鈣 我之前都係咁
你留意下自己會唔會愈黎愈生得多
我細個都有 係好小範圍 但係搽咩藥膏都冇用
大個左都嚴重左 最後睇皮膚科確認左係牛皮癬
如果係咁指甲有凹凸好正常(當然唔希望你有病)
逼死樓豬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞