[LOL]英雄聯盟 S9世界賽討論區 (493)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
過左grf 呢關真係決賽見
IG冇韓仔係咪會2-4出局
你老母IG又靠韓仔贏
唔係TL個教練啲bp閪
晨早贏左
邊個na藉ad勁過dl
Ban Garen
有邊隻差過? dl剩係識失位自爆 廢撚到
咁又唔好咁講
起碼肥狗都叫有亞軍
大清有咩??
咁老實講 中上咁既表現 真係得大清可以博一博
講真 na first seed年年咁比人掃出局 我突然覺得lms都唔太差
佢國內係勁既 恰na啲二流ad囉
肥狗keep唔keep到連續4年3-3出局?
又係呢d on9 理論佢d 隊友個個世界賽成績都比佢勁囉。

呢d 說話同肥狗粉一鳩樣,自己唔信隊友次次都要人幫佢打優勢肥狗未黎rng 前一個冠軍都無,重成日屌隊友

食屎狗早就知咁打無用改打法啦,下路穩住後期打團戰就夠,強如rookie上年開始都變團隊型啦

不過大ching 絕對唔係肥狗咁毒但d fans 講呢d 理論真係痴線
醬神同impact隻akali
靠impact就收得檔啦 上路keep住比人壓cs 中路直頭比人屌起黎打 得下路平線 幫完impact佢都唔會打得贏ts 何況jg 簡隻歐拉夫rng好明顯柒好多 上路有優勢都冇人幫仲要換線讓ad發育
前期aatrox olaf 打唔贏吸血鬼同酒桶無可能掛中路琴日比人單殺係好撚離譜但上路impact 係無計去到6己經比rookie 收皮
TL上中野唔識撚呼拉圈 akali 依點已經抵屌到爆
TL買多個勁既JG咪得
冇人care呢啲小組賽出局既隊啊
你知道的.......
akali 勁在無咩hard counter,可以無腦選,但你隻英好carry 又唔覺, 呼拉圏就op 上中野都得上限又高
唔夠ban位
如果fpx喺紅色方
必ban位潘森+姬亞娜
然後下路剎雅都基本要ban(太op+lwx唔識用)
咁都三個位喇
Fpx都係打開越塔流
打左成年啦
指一部分英既可以打中又可以打上
揀出黎可以令對手bp難D針對
打錯

Fpx打開全球越塔流
上路必pick船長
中上都out左
依家打開上中下三路搖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞