[LOL]英雄聯盟 S9世界賽討論區 (493)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
除左個教練其他廢到弱智喎 打個bo打到第3場自爆 訓左冇睇?
講多少少FPX位都唔換唔洗理啦 G2中上其實好少錯位更唔好講靠哂中上 係派克個排先攞哂黎打五路 SKT其實係靠中野滾雪球 Grf上路咁廢就算啦玩唔起 大快活又係唔玩錯位既 SPY垃圾到廢事提
自爆又肯定係因為「除咗教練廢到弱智嘅團隊」?
咩deduction嚟
打到第3場自爆關後勤咩事
邊有得咁樣自圓其說
咁係近呢年META都係圍繞中上
塔層數,預示者加快節奏
可以不停SNOWBALL
舊式等下路打法太慢啫
老實講輪世界賽表現大ching只係好過na其他兩件,wako同gam隻adc
仲要有corejj sup 都係咁咋
錯位係用嚟拎BP優勢
同打法冇咩關係
FPX打FNC我係完全唔睇好FPX
一隊上下兩路都打MAIN英
中野唔CARRY就等輸嘅隊
根本就加強版FW
咪就係多數幫佢玩錯位/出到錯位既中上 都係靠佢地carry既隊
咁公平啲講 而家meta係上中野
當Uzi 都carry唔到嘅時候
仲期望大清可以做到啲咩
其實都唔關事下路都可以打,但一定前中期進攻型推線比輔助游走,拖大後期ad 呢個版本太廢不過近年操作英太吃香搞到戰術隊真係收皮最明顯ssg
做啲嘢囉,nuclear都做到嘢而家
大佬打dwg個banpick同策略擺明想靠大清,之後打成點大家有眼睇
咁都唔關事? 3場完全冇練過新野 冇研究過jg條路線 打天才波 打到第3場咁係咁未爆囉 比人睇通晒
fpx 越塔gank上下路打法
fnc應該擋唔住
想問下點先幫到DL入8強?
一個全球流收你越塔流啦除非tian 隻蜘蛛 or 呼拉圈 出到黎,正常打營運後期團戰邊夠大快活打呀
無辦法
呢個已經係na最好嘅陣容
好似fpx 咁好運咪8強但最有機會果年電狗都贏唔到真係抵死
仲玩越塔殺下
FNC直接全球流 下路蓋倫貓
咁FPX要點玩

小組比3隊外卡佢
不過我都驚大清個debuff
最好就係得8隊去打
學S1咁樣
咁大清一定入到8強
Ning而家有返狀態 ig成隊好似變返上年咁
睇黎決賽冇走雞
內戰最強AD
其實eu 上除左wunder 重有邊個感覺fnc 後勤世一

拎住呢d 牌打到咁勁換左bwipo 條垃圾fnc 應該小組第一
差ad 位未係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞