[LOL]英雄聯盟 S9世界賽討論區 (493)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
GRF同DWG一定團練到痴線
DWG體系同IG一撚樣 中上錯位 下路又係個d英 係sup會出怪招 同出到犽宿酒桶
同埋 lck出sword 輸到痴線 係出doran先贏番 我真係想睇對多次lck隊sword會發揮成點
無架啦
好似lms咁囉,有鬥心既都已經俾人搞到無晒心機,退役開返直播仲好
入隊一場都無得上,就因為無咩明星相
好啦,幫到隊野出到去?sorry,無你份出,因為你唔係明星
skt grf g2都出到呢一種
DWG後勤廢 真係第一次聽
我意思係就算g2係group stage連輸兩場比韓仔都唔金好以為dwg會贏
依家錯位已經係強隊基本喇
正係我想講嘅嘢,經驗後勤好重要
係 唔識玩呢種英嘅中上同埋adc真係退休好過
但g2上中位錯位英都唔知仲有幾多
其實睇返最近ig打法 ning都係住上路幫ts拎優勢
之後就屌壓到完場 如果sword可以做到平線or 輸少少
tarzan chovy拎到中下優勢 絕對會贏到

不過bo5個抗壓好緊要 心態一崩就完
依家真係BP已經知大概走向

btw uzi
DWG中上野就唔輸 甚至比G2更強
G2就算贏 正常都會比DWG逼到招
而且DWG可能一樣有招
uzi好似之前連sona都冇玩過?
依家冇埋心結
原本ts已經可以贏sword加埋ning嘅話ts直接起飛

當然要睇tarzan做到啲咩

另外中路應該55波
剩係睇group stage我剩係覺得得jg贏g2
上路平
中caps我覺得會贏
下路法王應該都贏
以ning既打法 我覺得比tarzan 捉路/outplay 一啲都唔出奇
以NING呢三場表現真係唔太睇好
心結唔順既話打打下就翻嚟啦Ning真係唔睇好 上三場廢到笑 打翻上年表現應該屌打GRF
其實Ning果隻打法就係互撞同你玩鬥操作反而最怕你同佢打太極換資源

所有打歐洲隊會好勁因為EU都係最鐘意接團
不過ning操作都唔係咁好
都係撞人比中上打交
DWG金教練都廢
除咗skt叫大少少機會贏到,其餘3組都好難講,我覺得fnc keep到個態真係可以贏fpx,始終打開世界賽有經驗
除左錯位其實仲想講隊野明顯睇到完全靠中上Carry打操作呢種打法 DWG同IG明顯睇到都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞