[LOL]英雄聯盟 S9世界賽討論區 (493)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
https://www.ggesports.com/zh-TW/news/lol/global/Detail/11611

大木都竟然比人屌
無大木既話一早收埋皮 分分鐘只係贏得一鋪
jensen先係最應該比人屌柒
幾鋪都廢到痴線
韓仔同白人你點揀不過jensen 贏dwg 都有功勞係之後唔知做乜鳩
當年邊到冇上路啊 當時有未跌既smeb 全盛既Khan 新起既Kiin
大家對賽程點睇
可能spy 上路比達仲勁過lck
又要換肝
唔想睇夜波
星期六都捱到, 但星期日 G2 VS DWG 話唔埋打足5場真係要3,4點
未計skt劣勢時換keyboard
星期六睇怕都要打足5場
有咩功勞?
送頭?
不過夏季既Kiin仔比春季果陣差左小小
大熱 打足五場隊伍 fnc 自己睇時間
唔好睇小電子競技喺韓國嘅地位
韓國係靠娛樂起家
有唔少大財團投資娛樂行業,包括電子競技
淨係講LCK攞過冠軍嘅SKT, SSW, SSG
背後嘅Samsung同SK都係電子業嘅大財團
而Still8有份提供streaming俾唔少lck隊伍
即係佢地同財團之間有利益關係

如果搞到國會層面
有D擔心Kanavi會變成政治棋子
畢竟D大財團係有能力影響國會嘅
grf如果拎冠軍,佢會仲慘過變棋
廢過lms
弱化版嘅阿讓
英雄池淺到on9
鬥士刺客菲歐拉卡蜜兒阿卡莉杰西234玩唔勁
船長天使對線唔夠勁頂唔住人揀唔到
法傷aoe嘅吸血鬼藍寶唔識玩
炮娘黑人呢啲更偏嘅更加唔會識手
連坦英Ornn科家斯賽恩玩得唔夠阿讓好唔揀
下下正手魔鬥反手吶兒再加多隻版本op又係佢main嘅鱷魚但玩唔勁
咪淨係得s6嗰隊 跟住咪都係外卡水準
Jkl隻Kaisa xayah勁過viper
都係個句 邊隊ad領先對面ad一件大裝基本上係無腦打
除非係靠theshy秒左ad咁就唔同講法
Grf前期中野滾唔到雪球無經濟優勢係比較難贏ig
諗起JKL隻syndra廢到
Sword 玩Urgot Sion 嗰堆係唔錯
而家轉晒meta啦
同埋佢都冇被吹奏到好撚勁
Kaisa xayah兩個差唔多啦
少左好多ad英可以用
計埋其他ad英既話jkl pool大d
不過版本玩下路ap
都無計
睇番數據
淨番8隊入面adc數據最好係viper
最差就係jkl
GRF同IG最大既關鍵位就係tarzan會幫邊路

究竟係幫sword等佢唔洗比ts打爆定係幫chovy滾雪球

但打左兩年 證明左你搞鳩ts係冇撚用 仲記得佢1/4/0血鬼瘋狂大4個硬捉後排逆轉左 癲撚到
JKL差唔多比人當肥狗咁針都壓到兵算係咁
不過佢仲係有時對線自己一打二都沖上去
The shy出國有buff咁
唔洗佢企出黎
乖乖地混分就夠
LpL the shit個陣就見到佢同肉雞兩個輪流企出黎既
不過ad對線睇埋sup就
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞