英年婚外情潛建 震英訓係到都贏

5 回覆
0 Like 0 Dislike
月娥放飛機嫌攰 俊華訓係到都贏
月娥bb做黑臉醜角做得咁明顯,大把人真心恥笑佢,俊華串兩佢兩句,大把人追住佢條撚黎含

點解健身騙案,傳銷陷阱,連打個電話都呃到一百幾十萬,唔係無原因

幫曾俊華含撚個d仲樣衰過撐林鄭

唔洗話我五毛啦,利申:當連續劇咁睇
月娥放飛機嫌攰 俊華訓係到都贏
月娥bb做黑臉醜角做得咁明顯,大把人真心恥笑佢,俊華串兩佢兩句,大把人追住佢條撚黎含

點解健身騙案,傳銷陷阱,連打個電話都呃到一百幾十萬,唔係無原因

幫曾俊華含撚個d仲樣衰過撐林鄭

唔洗話我五毛啦,利申:當連續劇咁睇

我都係咁諗 劇本一鳩樣
仲好意思笑林鄭柒,人地真係咁柒就無料做到咁高級啦,而家大學選莊咩

傳媒就係助理編劇,適當時候爆d公開秘密,煲大佢,幾下手勢就做到個溫和高民意授權既特首

基本上,將葉劉代林鄭,曾玉成代俊華,劇本一鳩樣,同hollywood影星無期,搵其他明星sub無分別
如果林鄭順利當選,你會點找數
如果林鄭順利當選,你會點找數

加入共產黨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞