致:剛剛送外賣比我的食物熊貓外賣員

103 回覆
2011 Like 26 Dislike
大慨一點左右叫左個食物熊貓外賣

打開門見到個好純真樣貌既你

一開口就問我有無黑色口罩

我當堂嚇一跳,因為比你嚇一嚇所以忘記口罩放邊

同埋驚搵得耐所以邀請你入黎坐,點知你話好

最後好在都係用左兩分鐘就搵到黑色口罩仲成包比哂你

事後諗返我有幾樣野要提提你:

1.唔好一開口就問人攞黑口罩,因為我係狗或藍,你會好危險。

2.如果人地邀請你入去坐,千狗唔好入,因為我係狗或藍第一時間會禁錮你再報狗

3.問我攞口罩唔係問題,但句句都咁大聲,因為你唔知我鄰居咩人,事實上我個層有兩隻狗,所以我不停🤫你同叫你唔好咁大聲

4.希望你可以安全回家,下次有機會再見面,我地再詳談

5.五大訴求,決一不可。光復香港,時代革命。

如果你有上連登既,希望你睇到
致樓主,隨便比人入屋,隨便開post,隨便比黑色口罩人。隨時開以鎖定你,小心
好似你危險d
一句黑色口罩個腦就比屁股坐住左放人入屋
致你自己仲好過啦
如果佢係犬你收左皮
你都要小心呀

《不屈進行曲》 《March of the Indomitable》
https://youtu.be/ryqGOGig_AI
我覺得你危險啲 隨便放人入屋
如果佢係扮panda其實係上嚟踢竇你咪仆晒街
點解你放人入屋。。。。。
你點知佢唔係狗?
咁我真係叫左外賣,而佢攞住我袋外賣
我第一下就諗緊想試你係咪黃
最後無比佢入屋
不說
我真係叫左外賣,而佢真係叫左外賣
無諗到
一開波出發點諗佢送完呢轉外賣去發夢
你唔係外賣仔!!!
熊貓外賣屬外判
不過出糧係銀行過數
黑警應該難D做
人地病, 想攞個口罩載咋
鐘意載黑色扮韓仔唔得咩
藍色清真寺單野,twitter推比穆斯林美國眾議員Ilhan Omar同Rashida Tlaib。媒體主力搵阿拉伯半島電視台。

@AJEnglish @IlhanMN @RashidaTlaib
樓主想發展友誼
我驚係出去發開夢既弟兄
門口又焗所以唔想佢等姐
講緊乜其實俾個口罩food panda係做咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞