[蒙面惡徒特攝撚] Super Hero Time 討論區 Zero-One 08 , 騎士龍 31

464 回覆
10 Like 1 Dislike
其實build一開始到西都對戰呢段都好睇同緊湊,
我覺得重好睇過エグゼイド,
係之後劇情失哂控衰收尾
technic 同 formula 睇完到宜家都接受唔到
尤其係technic 隻色青bb咁 好重口味

但tridoron 我覺得係新平成最型final form
啱啱開始追返exaid 啲Lv1 嘅樣加埋動作好頂癮但係套嘢節奏好似好快 睇到第六集已經有5個拉打 重要主角同二拉有強化form 不過呢集玩節拍game好正 隻怪人好hiphop
所以無敵捉害怕嗰下真係好好J

另外鬍子支槍用嚟走佬又真係好屈機
其實呢幾年主角都好快就有得轉form
頭十二集左右都係瘋狂賣玩具
3大走佬神器

1. Attack ride invisible
2. 星雲煙槍
3. Woz頸巾
通常15~16集出主角強化
聖誕節前後,同時正式入主線
不過而家第8集已經搞到結局篇咁
希望唔好之後打黎打去都係嗰啲反派
Keep住出新怪人同新拉打
海東打得贏都走
係咪好似有集rabbitrabbit 比人係打到撞穿大厦再係天無限combo?

之後係咪都係貼膠布就算
叉我s
超再生能力係主角必備技能
戰兔上埋太空都可以呼吸,然後一句rider system就係俾evolto用所以冇問題
我覺得北都都仲keep到
但係西都 姐係自從難波呢個柒頭出場之後
劇情就真係直插

再加上一個勁到仆街既boss evolt
班主角可以集集都訓地
Shining Hopper
11/3停播
咁樣睇D螢光條條我諗起555
老潭
冇睇到build, 真係集集訓地咁誇?

btw 覺得rabbitrabbit係主角最型既form , 使唔使驗眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞