如果想買ZenFone 3...

15 回覆
1 Like 2 Dislike
應該買ZenFone 3 定ZenFone 3 Max好?最緊要大電,但價錢差果啲唔知電量係唔係ZenFone 3 用得快啲
zf3粒u用625都慳電d

原來係咁,咁巴打你推薦5.2吋定5.5吋好?

睇5.2定5.5岩手形多d
不過5.2得3GB RAM同32GB ROM 扣減系統可用24GB
5.5 4GB RAM 64GB ROM

睇5.2定5.5岩手形多d
不過5.2得3GB RAM同32GB ROM 扣減系統可用24GB
5.5 4GB RAM 64GB ROM

哇差成GB RAM咁我都係5.5吋算,唔該哂
Zenfone 3 Max聽個名好似好勁
但實際上係雞機一部
但實際上係雞機一部

我見佢有4100電以為好掂
但實際上係雞機一部

我見佢有4100電以為好掂

625 慳電過430
所以用落應該差唔多電
但625效能好過430 所以直接zf3啦
最緊要大電就zoom啦
除非唔夠budget/唔老泥amoled
若v10再死
就買zenfone 3 ultra 大芒
水貨 $33xx
等出zenfone 3s max
zoom 吧。 2 部合體
zenfone 3 zoom
5000mah
Asus品質﹐以卵擊石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞