有幾蠢,依家仲唔上車?

62 回覆
29 Like 61 Dislike
真係笑死人,冇錢上車個班係到笑到抵有冇租過樓,幫人供樓不如供30年,依家唔上到時800萬上車盤都買唔起真係蠢撚過西
佢哋成世同父母住 當然有資格笑供樓嘅人
同你個名一樣咁蠢
供樓定喜茶

我揀喜茶
咁你咪買囉,仲唔買?
買樓要連登仔認同你先買得?
aa又上泥r單開
努力d刨熟d盤好過啦
佢可能呢排賺夠呢......想益下人
樓主弱智程度同個名有得揮
呢到有冇一個租緊樓就明我講咩
咁係咁架啦 但租有租嘅好處 唔通話你用水沖涼又要水費 不要自己去條河去拎咩
有野想捐可以FB搵我地香港自由之書阿

係呀,我知我地講近廢話,但前線的確需要支援
https://lihkg.com/thread/1655137/page/1

FB: 國難五金, 香港自由之書
連登仔冇人租樓 講黎把撚
吾洗同aa拗,一於餓能死佢地
「違反你價值既人 全部都唔值得生存 ??? 唔應該出世???如果唔係的話! 」

嗱 你自己講㗎咋 第一次見有人咁激動衝出嚟數鳩自己
先唔講有幾多同父母住嘅人係你所講嘅「有幾層樓渣手、住貝沙灣」
(絕大部分都係同父母逼喺一個公屋仔 / 細私樓仔)
就算係咁都其實冇問題 個人選擇 但你調返轉頭笑人哋供樓嗰下柒吖嘛
就好似自己得唔到一個好女人 就發晒矛鬧人哋臭雞
做人畀啲大志啦垃圾
吾你老母
死出連登啦
貼學歷
我學歷低過你嘅話 我切 OK?
BTW我唔係AA 一早供斷咗層樓
垃圾
有層樓就巴鳩閉
人唔笑,狗都吠
有冇樓都好,自己生活開心好了
AA狗係連登搵食一定餓死,租樓都冇人租
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞