【阿白與游智詩】孤獨兄弟twilight

332 回覆
45 Like 1 Dislike
8. 監禁

「.....屌...」

彌生忍著痛,張開雙眼,眼前卻是一個空無一物的密室

「呀...頭好撚痛!咪住先...」

彌生正想站起之際,卻發現

六人全部都被麻繩緊緊綁著

「唔..呀」

其餘五人亦緩緩醒來

「喂..做乜我地綁實哂架!」

阿玲在此關頭亦胡亂責任石仔:「一日最衰都係石仔你呀,唔撩事鬥非咪乜事都無囉!」

「關我撚事!明顯係賭場果個撚樣小器,先搵我地覆桌姐!」石仔馬上反擊

「阿南呀..點解會咁架!早知唔要果筆獎金啦!」阿紫激動叫道,兩行眼淚也流到臉頰上

「放..放心啦阿紫,我地..一..一定會無事既」

「彌生,咁依家點呀?!」智詩無助地問

「放心..果個山齊士無即刻殺我地,即係話,佢仲需要我地啦...」平日輕恌的彌生在此關頭卻異常冷靜
「咔!」

密室的房門被拉開

「六個,訓得好嗎?」

奸笑著的山齊士走到六人面前

「你個仆街,捉左我地想點呀?」阿南怒道

「哼..你地今日響我賭場鬧事,我唔做返少少野都難泄心頭之憤啦」

山齊士於阿南面前,故意展示本應屬於自己的獎金

「原來諗住靠間賭場賺返一筆,就係你兩個賤種中老虎機搞到我乜都無!」

「依家就算你地話唔想要呢二百萬,我都唔會放過你地!」

「呀!」

山齊士伸腳踢中阿南的小腹

「阿南!」阿紫驚得大叫

「仆你個街,原來間賭場真係出千既!唔怪得係咁輸啦!還錢呀仆街!」

「除左要好好折磨你地之外..」

山齊士轉身望向彌生

「我仲要..從你口中套出...吸血鬼公會既事!」

「!!!」

彌生裝作鎮定,卻一頭問號:「吸血鬼公會....乜撚野黎架.....」

「今日響賭場見到你既速度,我就知道,你係...」

山齊士抽起彌生:「吸,血,鬼!」
「吸..吸血鬼?」

石仔等四人對吸血鬼一無所知,一臉困惑

彌生望望石仔等人

「...睇黎都呃唔到大家啦」

「無錯,我,係吸血鬼...而且係個唔會吸血既吸血鬼」

「但係...」

彌生忽然轉變態度,以化骨龍般的語氣求饒:「大佬~我真係唔知吸血鬼公會既事架~~~~~你捉我都無用架~~~~~~~」

「哼,扮唔知下話...?」

「砰!砰!砰!」

山齊士一拳一拳擊中彌生的胸口:「講呀!講呀!吸血鬼公會既事!!!」

「啊!!啊!!」

彌生大叫:「大佬你冷靜啲啦!雖然我唔知點解你咁想知吸血鬼公會既野,但係我真係唔知你講緊乜撚呀!」

山齊士將彌生掉開

「嘿,睇黎你唔見棺材都唔流眼淚喎...入黎啦」

山齊士示意下,三名外表猥瑣、笑容淫賤的爆肌中年男走入房間

「就好好咁比你地試下,睇住另一半比人搞既滋味啦,嘿嘿...」

說罷山齊士轉身離開房間,任由肌肉中年男處置眾人
「嘿嘿,好耐都無見過呢啲極品啦!」

「今鋪一定要屌餐勁啦!」

阿南知中年男們明顯有不軌企圖,大叫

「唔..唔好搞阿紫呀!」

「阿南,你估錯啦」

石仔冷冷道

「咩估....呀!!!!」

阿南被一大漢捉住

「嘻嘻,你都幾靚仔喎,我鐘意呀~~~~~」

「痴線架,快啲放開阿南呀死基佬!」阿紫大叫

「呢三個唔係搞我地啲女,係要搞我地呀!!!」
都知你興依味
我直
CLS, 好玩唔玩玩啲咁嘅嘢
放心下集無架啦
好彩我決定儲黎睇啫
睇睇下真係嚇死
冇咁誇掛
樓煮係真gay
Real
會唔會有「我轟散你班死基佬」情節
未返到,今晚可能夜d出
reply聽日覆
9. 反擊

「呵呵呵,呢陣味道強而有力,強而有力呀!」

大漢不停摸著石仔的身體

「喂,你個死基佬快啲行開呀!」

石仔不停掙紮:「阿玲,救我呀!!!!!!」

「吓點救呀?」

阿玲也愛莫能助:「你放心啦石仔,今日既事...我唔會講比rina佢地知架」

石仔氣道

「仲講風流話!你條仔我就黎比個基佬雞姦啦!」

另一大漢拉開彌生的褲鍊

「呵呵,我要食熱狗呀~~~~~」

「我...熱你老母!!!!!!」

彌生使用雙腿剩餘的力量跳起,以幪面超人式雙飛腿將基佬踢開

「我呢世人最憎兩種人,第一就係唔尊重其他人性取向既人」

「第二...就係你呢啲基佬!」

「...彌生講野都幾得意架喎」阿玲道

「呃...佢成日都係咁」智詩只能苦笑

「嗚真係粗魯呀,我地三個就搞你先!!!」

因使雙飛腿而倒地的彌生面對逼近的基佬們,勉強站起修正身子
「死基佬!比你試下施丹頭鎚啦!」

彌生一記頭鎚,擊向一基佬,將其撞昏

雖然成功解決一人,但彌生卻被一人蹺到身後,並被雙手從後鎖住

「呵呵,咁樣你就無得還擊囉~~~」

「燈神,踎低!」

石仔大喊,並以全速衝向彌生和基佬

彌生聽到後馬上蹲下,將基佬的頭頂對向石仔

「Rider Kick!」

石仔使出同樣的雙飛腿,踢中基佬的頭頂

「啊!!!!!」

吃中石仔的此招,基佬痛叫兩聲後就昏睡過去

「死開啦仆街!」

阿南努力用腳撐開剩下的一名基佬

「我地黎救你!!麥包夾火腿!」

石仔和彌生各從左右,以雙股夾擊基佬

雙股威力驚人,一擊就將基佬打到地上

彌生乘勝追擊,跳起直踩基佬的下腹,直至將其踩昏

「死基佬!!!!我轟散你地呢班死基佬!!!!!!」
「喂....喂!!個基佬暈左啦.」智詩將彌生叫停

「咦係喎,鬼叫佢想搞我咩!不過講明先..」

彌生的態度馬上轉變:「邊個將今日既事講出去,我就殺邊撚個!!」

「仲講,鬆綁先啦屌」

彌生和石仔兩人背對背,互相解開綁住對方的繩索

「喂石狗,快啲幫我地鬆綁啦」阿玲大叫

「得啦...」

兩人替大家鬆綁之際

「砰!!!!!」

多個山齊士的手下聞到密室的聲響,衝入密室

「竟然...咁快就搞掂大佬手下果三個基佬?」

「嘿,無左啲基佬,對住你班蛋散我可以一拳一件啦」

彌生指住眾手下叫道:「我啲肌肉簡直完美,響...」

「講完未呀,快啲啦..」智詩和阿玲異口同聲道
終於睇哂,可以入返嚟
樓主

以為肥良落場寫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞