【阿白與游智詩】孤獨兄弟twilight

332 回覆
45 Like 1 Dislike
補返句 各位陣間一點半見
大家安唔安全?
如果要重新睇過哂樓豬啲故,
有冇人話到俾我知個次序係點?
安全
好似跟翻上次順次序就ok
安全就好了
玲7
呢排推46?
yes,頭幾推畢曬業
is冇肉..哈
記得你話推nanami
係咁不推文回post乜意思
點解變左ntr
阿池唔係同白丶智詩一齊左既咩
平時喺MHW同lol比賽post慣咗手勢
一推文就有班惡狗入嚟屌
呢個世界係冇牙池嘅
1. nanami
2. nanase
3. maimai
remake左啦
推maimai only
6. 不打不相識

山齊士將彌生的手甩開

「呢位先生,我歡迎你繼續響賭枱上尋開心,不過...出手就唔好啦」

「仲有...呢位小姐,希望你可以管好你男朋友既情緒啦」

山齊士對智詩說完此話後,就和手下一同離開

「......」

彌生總覺得這人有點奇怪

「哼,咁都仲想攞尾彩」阿南對山齊士的態度感到厭惡

阿紫拍拍阿南,笑道

「唔緊要啦呀阿南,我地都叫拎返筆獎金丫...今次我地真係可以辭職嘆下世界啦」

「哈哈,都係!」

「嘩,頭先你地搞咩黎呀..」

石仔和阿玲等到此時才現身

「石仔,我地頭先贏左老虎機呀,睇下,二百萬美金!!!」

阿紫笑得非常幸福

「原本佢唔肯應數之餘仲想嚇我地,好彩有呢位先生幫我地出頭咋」
「吓...我?」彌生一頭問號

「頭先唔該哂你呀,唔係你既話我地都未必拎得返呢筆錢」阿南向彌生道謝

「哦..唔駛」

彌生心想:「仆街,我果幾十萬仲未拎得返呀」

「丫估唔到你個燈神又幾好打架喎」

「駛乜講」

「算啦彌生...我地得返一萬蚊籌碼咋,咪再賭啦..」

智詩哀求:「我唔想落到船仲要行返屋企呀大佬」

「唉,智詩bb豬你叫到,無計啦」

彌生指住石仔:「嗱今日我放你一馬,收手唔賭!」

「放我一馬?你調轉左咋掛!」

「既然大家咁有緣響架船撞到..不如我地請大家一齊去食飯丫!」

阿紫提議

「好...反正都有啲肚餓..」
不消一會,六人上到郵輪上層的扒房

「頭先真係多謝你幫我地手拎返果筆獎金呀,你地點稱呼呀?」

進食期間,阿紫問起彌生兩人

「我叫望月..彌生...」彌生邊品嘗牛扒邊道

阿南對其姓氏感好奇

「你係日本人黎架?」

「算係啦,港日混血,不過出世到依家都係響香港住」

彌生放下餐具,攬住智詩:「至於呢位..就係我女朋友智詩bb豬啦!」

智詩將彌生一手推開

「死開呀,搵你既天塚萌啦!」

「..咳!咳咳!」

石仔差點將口中的紅酒噴出:「你...又係鐘意我女神天塚萌?!」

「緊係啦!前幾日先去左佢個event!」

彌生自豪地拎出自己和天塚萌的合照

「嗱,睇佢個姣樣,就知佢對我有意思啦」

「呀屌你,好想見萌醬呀!!!!!」

石仔露出妒忌的表情

「仆街,早知我唔同阿玲你條八婆去江之島玩啦」

「咪唔好去囉,我無左你又唔會死既!我仲有翼仔!」阿玲反駁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞