求Photoshop MacBook 破解

34 回覆
0 Like 30 Dislike
本用試用7日,冇verify個email就一路keep住有得用Photoshop。手痕想研究埋premiere 就唔小心verify咗個email... 結果Photoshop 又用唔到, premiere又得7日
諗住delete哂d野,logout埋 Adobe cloud就可以再用新email down多次Photoshop, 結果唔知點解macbook delete 同 logout兩樣都唔得
依家我唔奢求用到premiere, 如果ching有方法可以crack到 Photoshop 已經無限感激
網上其他link教crack Adobe 都唔係好work, 如果一次果可以買Ps 我都OK, 但要個個月比錢就

求Ching指教crack Ps 方法
唔用咪唔洗畀錢
做賊仲大大聲
肯畀錢買MacBook唔肯畀錢買Photoshop
裝CS6囉

可以一次過比錢都ok嘅,但要每個月比租個感覺好差

Agger 雖然咁諗好撚cheap 但的確係事實
利申:所以我唔撚用

電話費你都個個月畀啦
淘寶買
上網一搵就係
on唔on9左啲
Google 好難咩
一炮過俾咪買CS6
玩得呢啲唔識破解
笑死唔笑死
有錢買機,無錢買 software

笑撚死人
好撚柒
有幾個賤賊
支那人

用 gimp
比錢是常識
其實月費我覺得好平
認真答:如果學生咪買cc囉,每個月48$,兩餐m記都冇啦

發夢上網打破解版大把啦,有冇搵過架你?是撚但打個crack photoshop都有啦
認真答:如果學生咪買cc囉,每個月48$,兩餐m記都冇啦

發夢上網打破解版大把啦,有冇搵過架你?是撚但打個crack photoshop都有啦

用 gimp 咪得,m 咩記 ?
垃圾樓主
macbook 破解版啊

cdrom

要用就要買㗎啦
唔想買咪唔好用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞