養過4年倉鼠,想養熊仔鼠

27 回覆
0 Like 0 Dislike
有咩要注意?
人地話籠要60×40,但搵極要質量好又靚嘅得56×35
有咩要注意?

質你老母量,返大陸啦支那畜
籠都真係幾貴為左遲啲養隻野過好啲都幾花心思
有咩要注意?

質量又有問題 quality囉ok?

如果養熊仔鼠,用膠箱了,又平又大,識用工具可以幫佢加好多野,豪宅咁呀直頭

如果養熊仔鼠,用膠箱了,又平又大,識用工具可以幫佢加好多野,豪宅咁呀直頭

見過人地用膠箱,個頂唔要蓋用bbq網
但係啲網邊到有得賣?如果係箱身鑽窿驚唔驚鑽得唔夠圓會吉親隻鼠?
淘寶啲籠平香港唔少
之前60rmb買左個籠,香港差唔多size要150
用膠箱煩在水樽跑輪要底座/DIY開"lon"
咪制
咬撚死你
淘寶啲籠平香港唔少

我都諗緊但啲膠會唔會好薄好易斷?
咪制
咬撚死你

咁惡架咩
咪制
咬撚死你

咁惡架咩

養咁耐無咬過
養緊 成日hang 機 好鬼得意
你唔放手指係佢個口前面都唔會咬你既
上手大大隻 好好手感
淘寶啲籠平香港唔少

我買嗰個膠幾厚
鐵絲就用左一排甩左一個焊點
唔影響使用
睇評價信譽最緊要
養緊 成日hang 機 好鬼得意
你唔放手指係佢個口前面都唔會咬你既
上手大大隻 好好手感

鼠hang機真係勁得意
淘寶啲籠平香港唔少

我買嗰個膠幾厚
鐵絲就用左一排甩左一個焊點
唔影響使用
睇評價信譽最緊要

我去睇下
我以前養細鼠都係用膠箱, 易洗又大
最重要係佢地唔會咬籠嘈到人
熊仔鼠好聰明架
以前養隻銀孤好乖 放隻手係佢面前個奶我 好似狗仔咁
幫佢掃背又會軟晒高潮眼咁訓係到
好唔捨得所以唔敢再養
熊仔鼠好聰明架
好唔捨得所以唔敢再養

次次幫佢r痕佢個樣都勁舒服咁
熊仔鼠好聰明架
好唔捨得所以唔敢再養

以前我都養過銀狐 勁醒目試過隔住個籠偷啲棉繩返入屋築巢
當每晚夜晚唔再聽到有跑輪聲 又會諗返起佢又會喊 嗰排真心唔敢養了
有咩要注意?

質素呀...
有咩要注意?

質素呀...

質量=/=質素
如果話質素講做素質就支那狗啫…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞