支爆會有個嚴重後果,就係以後嘅遊戲唔會有咁多漢化版

205 回覆
11 Like 721 Dislike
成個Great China 用繁體字咪唔慢曪
但我寧願爆
學英文
咪玩繁體台版或者學好d英文囉
垃圾樓主
如果可以支爆,無中文又有乜所謂
細個都係咁玩啦
利申玩黑白gameboy pokemon yellow
見完大木博士唔撚知果三粒波係精靈球要揀
走極都走唔到 卡咗勁耐
其實都係睇有冇公司肯搞嘅啫
不推文啦,拉抵佢

連game嘅內容因為大陸被限制都唔諗,檢討下啦
台灣人:???
結論: 樓豬on9
唔識睇英文的垃圾
樓豬英文U左?
支爆完個個唔用中文,先會冇中國市場,好明顯支爆係唔影響中文使用
無問題

唯有預設不推文回覆
同更改熱門準則
先可以光復連登

幫手推到連仔睇到
幫手推到連仔睇到
幫手推到連仔睇到

建議所有回覆預設係不推文回覆
以及修改熱門準則

https://lih.kg/1658904

熱門準則
• 單一用戶 (Unique User) 的觀看次數及停留時間。
• 主題的發表時間:例如在「即時熱門」中,愈新發表的主題將會更容易獲得熱門分數。
• 不推文回覆數量:例如在一個主題中如有大量會員使用不推文回覆,將會大幅減低熱門分數。

建議停留時間更改為留言次數(推文回覆)
單一用戶只計一次

相信大部分文宣或者行動Post
大家推嘅方法都係Click入去 幫手推一下
而去得到1001嘅討論Post
一定係有啲活躍User重複留言
咁樣可以提高有用Post上熱門嘅機會之餘
更可以拉得到所謂唔重要嘅Post落嚟
傻鳩樓主
從來d crack都係外國組織crack
3dm 遊俠剩係crack到垃圾game/轉載
冇漢化咪聽英文囉
好緊要? 咪學英文囉,再唔係咪唔撚玩,人生大把野做
屌自膠
唔記得畀bot link

https://t.me/TwitterHelpBot

記得入 /task2
新疆集中營同打機漢化版
你揀邊樣呀on9仔

講得出d咁嘅野你份人都幾自私+短視
最多咪唔撚玩lo
係無得打機>先會支爆
而唔係支爆>無得打機
唔係你估點解nba無喇喇又會播返
機戰已經有出官方繁中啦,漢乜9化
D game根本好多都過唔到廣電總局,唔可以響支那賣,D廠中文化真係為左台灣同香港
睇英文啦ON9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞