Dreamweaver 有咩特別功能?

20 回覆
2 Like 0 Dislike
有得用dreamweaver
但唔係幾知有啲咩特別功能
我知有得一襟就有bootstrap html css template出
想問下仲有冇其他可以幫助到寫web嘅功能?
同埋對比起atom,有咩分別?
垃圾
垃圾
交月費用緊
用開Notepad寫
wysiwyg掛..
我覺得Dreamweaver唔係畀programmer用
係畀啲想撳幾吓掣就整到個static website嘅人用
垃圾

問非所答
交月費用緊

買package 用PP Lightroom同 PS
包埋Dreamweaver開嚟玩下
垃圾

問非所答

比起 atom
dreamweaver 係垃圾
有咩問非所答 ?
比中學生玩
唯一用處可能係Drag & Drop 調較Table,merge cell時用Dreamweaver直觀d

點解仲有人用atom, 慢都咁
用VS code才是王道
垃圾
唯一用處可能係Drag & Drop 調較Table,merge cell時用Dreamweaver直觀d

dreamweaver 係用咩 engine ?
寫跨瀏覽器網用佢真係死得

試下VS code先
垃圾

問非所答

比起 atom
dreamweaver 係垃圾
有咩問非所答 ?

唔該巴打
咪有得砌下網頁咁,不過自己用下好喇
整完野send 俾真係揼code 既人改嘔血都似
如果搵text editor 有好多更好既選擇
sublime text ftw
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞