[I/A]King’s RAID 王之逆襲#200 全新系統 靈魂武器 百萬英雄 等你打造

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
好耐之前比我周過佢login過 我問佢又死口唔認
嬲嬲地拆撚哂d 5星專同魂武 換哂獸奶uwut比佢慢慢玩

屌你出上色版我實買
大脾同LOGIN畫面比差好遠
硬係怪怪哋咁
好波
湯巴最近有咩新game
湯巴沉迷緊隔離母豬連結
新手幾個問題
配裝應該點配?跟佢個tips定係靠自己逐件試?
因為見頭post入面講龍女要大量攻擊詞綴,但tips又唔係咁講,
另外係咪用哂黑龍裝實無死?就算dps都係用黑龍?明明2火龍2溶岩提供個屬性好適合dps,但無見過人提起咁
T7自選卷(4屬)點先有?如果比較難有,咁係咪應該直接刷T8龍裝就算? 定係用龍幣換T8 2屬自選洗裝出黎比較快?

萬分感激🙏
1.龍奶撐攻擊係因為會加魔防、回血量、盾既厚度。
2.新手黑龍最泛用,因為無論坦定輸出都係要回魔。唔用火龍既原因係後期暴擊詞條基本係唔需要,而熔岩對新手黎講係難刷。
3.T7自選4屬好似係新手登入拎
4.用龍幣買既NPC禮物同T8自選2屬基本都係要買
不過主要都係刷龍,自屬用黎整D特別裝(全攻、全暴傷etc.)

爆左勁多把先升到上4星, 好肉赤

留彈藥啦洋介巴
又黎一個大波波
佢唔係NPC無所謂啦反正都係用npc禮物換專武
我岩岩又見到佢8 hours前login過
好想知佢咩心情
咩黎?
下個月新英
呢加仲有無得睇下個星期既活動係乜
Plug
其實d技能會受攻擊力影響數值?但game到無註明咁點分?
暴擊唔係接近100%就越好?點解會唔需要
同埋如果大多數都係用黑龍裝既話,咁加攻速係咪可以唔洗洗走?附魔又靜係附爆傷同攻速?
洋介GG
1.
手快快Send鬼左

基本上回血量同盾既厚度都係同攻擊掛勾
上面兩張圖分別係有耳環同無耳環既分別
2.
以我光法為例,0攻速同暴擊詞條。
May姐可以提供大量攻速,所以唔洗要攻速。
暴擊你睇到既面版30%+T2天賦20%+T5光10%+奶媽Buff15%+蛋妹超載25%=100%

附魔主要都係攻/暴傷
泡菜隻exos hero都世界級
你所講情況都係有幾隻英buff既情況,咁如果一般情況(例如刷章節)果幾隻英上唔到場,咁隻光法咪變相細力左
以打世王為例,上面有段片黑肉刺好高傷,其實係咪做唔到一隊2/3dps?所以只谷落一隻度先有咁既效果?
首先刷圖無可能上唔到場
我依家打討伐晶元都係Jane+May+蛋+光法
6人/8人更加唔洗講,buff只會多唔會少
世王通常都係得一隻輸出,或者一隻主輸出加多隻有增傷既副輸出(例如骰仔)
同埋呢隻Game PVE唔係鬥多輸出角,而係鬥你D Sup有幾勁,輸出都係一隻起兩隻止。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞