[I/A]King’s RAID 王之逆襲#200 全新系統 靈魂武器 百萬英雄 等你打造

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
可以換可以留黎以後用
升埋隻男盾睇下夠唔夠過80龍先
Long time no see
每日養老mode
唔好換熔岩,老手表示仲用緊黑龍,之後dealer就會轉公會裝(未del game)嘅話
換幾件爆傷抽下先
要升到咁先打得掂8階KR真係痴撚線
想問下坦係咪揀格擋就ok
抵抗得武器粒符石有?
珍無專武放得1粒
隻獸蘿點樣坦得著個龍捲風
我覺得新手期格擋迴避兩樣都俾啲會更好

之前以為放防 拆曬D格擋
宜家刷緊 見巴哈D人話要70%格擋
抆落嚟啲全防裝唔好拆, 可能遲下用得到
你有機會玩白盾喱啲會用得到
T7裝應該唔太緊要掛
刷到80龍再留
祝你輕鬆刷到
我新手嗰陣黑過墨斗刷到炆用咗好多鱗同粉去將啲T7升做T8

我T6升T7都用左好多
所以覺得直接刷好似仲好
不過T7果D拆之前都有留意下既
話說補師係咪要一堆攻擊
十星專
屌咩...
其實真係好想好想ALL IN落粉紅痴線妹到
但如果剩係為咗打天空試煉真係唔係幾說服到自己
仲要如果目的係咁, ALL IN裁縫仲可以跟手拎嚟打PVP, 又係勁好J
硬係說服唔到自己升落去...
我都開始說服唔到自己繼續玩KR了
有愛>>>>>>>>>>>>>>>>打PVP
痴線婆PVP都好勁
琴日撞到幾場,做到Miruru個效果
一下應該係S3秒曬咁濟
好彩我打死曬佢D隊友得金盾同佢殘血痴線婆單挑先贏到
係咪真架
我PVP玩得少,你唔好呃我喎
但佢S3要打晒咁多個要5粒魔
同光法S3一樣喎
不如咁講
以另外3隻係塔盾,廚娘,扇奶咁計
腸巴你覺得All in痴線妹同裁縫邊個抵啲?
查實我早兩日試過用痴線妹S2->S1->S1咁打,覺得不如直接用烏鴉s3+光法s1一味鬥快仲好
直接S3又好似唔係乜有Feel到好痛(可能因為冇星)
可能係因為我真係唔識發揮
琴日個隊係公主+柱叔+該隱+痴線婆
痴線婆用2星不死戒+5星UW
我公主+Miruru秒曬佢D隊友之後就比佢秒淨金盾
不過無意留到佢咩技,反正就係比佢燒淨一隻
PVP黎講All in裁縫幾好,唔怕CC,又可以開盾,把鉸剪又大力
分身隻伽司無魔暴抗一下就剪到變黑人
不過都係個句,5星UW先好落場

我諗我過多排都係會揀裁縫
其實如果試煉打到6階我就好滿足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞