[I/A]King’s RAID 王之逆襲#200 全新系統 靈魂武器 百萬英雄 等你打造

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
萬氏巴仲玩緊
亞服平行時空嚟
亞服廢老Mode

話說呢排公會又招返人
https://www.plug.game/kingsraid/1030449/#/posts/22116
想問下pvp 坦隊大概要點組
琴晚為左過月塔68,升左球女
想隨便練下隊pvp 隊
係咪球女公主女盾+隻奶就ok?
大概d詞條要用咩?
係咪都係公壓制保護英雄裝?
定球盾用冰龍裝就ok?

唔該曬大家
坦隊去挑戰到睇大把功課抄
花1萬紅寶石買角色/時裝有機會返還寶石 好吸引
得10個名額,要抽
On9到爆 全ser抽10個 根本唔洗當有呢個活動
咁慳返等消費活動(有既話)
想入
你申請試下
不過唔係我批

Manager會Check你有乜
仲有人玩
仲有邊隻英需要買?專武同專寶邊位優先?我睇到眼花
買蘿莉奶,媾May姐
光法UT3/4->JaneUT3>蛋UT3>龍奶UT4/1
UW All in光法
UW All in光法<---建議真愛先好做
如果諗著用佢搞掂新手期嘅嘢,可能2,3星就夠
之後啲專俾下啲Support/未來主力比較好

利申: All in咗
主力仲有邊隻買,見有特價就大手掃貨
其實你都有齊晒現時META啲OP打手咁濟
魔法單體DPS你有舞孃
物理單體DPS你有腳妹
打龍,AOE你有光法
WB1,WB2用上面兩隻單體,WB3你又有太刀
基本上除咗腸巴講嗰兩隻你冇嘢缺咁濟
你Confirm咗會all in玩落去又肯定會追咩內容再慢慢喺旅館媾埋要嘅坦/補就得
嗰啲買定先冇咩作用,你買完都要幫佢哋打套裝,打得嚟都媾完
冇人
垃圾無人玩
01. 第6回靈魂武器更新

喚醒專屬武器的靈魂吧
我們帶來了第6回靈魂武器(14種)的更新。

菲洛普, 黛彌兒 / 高爾 / 格拉帝 / 瑟琳 / 拉克拉克, 哈奴斯, 潘希洛奈 /
羅蘭, 塔卡利斯, 帕菲 / 里歐, 卡爾洛, 巴杜因

02. 推出新英雄 - 潘希洛奈

我,是機械團體的將校,也是帝國軍無法承擔的惹事精之一。

雖然被分配到獵犬部隊後,才好不容易受到一些控制,
但在獵犬部隊突然被解散後,好不容易控制住她的韁繩似乎也被鬆了開來。

雖然軍隊為了控管她,使出了各種手段,
但最後他們發現她是無法受控的角色…即使把她的雙手雙腳都綁住。

但該說是不幸中的大幸嗎?就在此時,她開始對帝國的副騎士團長弗魯斯開始有了好奇心。

04. 2019 聖誕節時裝第1回

迎接2019聖誕節,我們在此公布英雄們的新衣裳!

潘希洛奈 / 奈拉 / 克莉莎 / 弗魯斯 / 伊茲凱爾 / 賽莉亞 / 高爾

痴線婆
山王柒到呢..
咩係WB?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞