[I/A]King’s RAID 王之逆襲#200 全新系統 靈魂武器 百萬英雄 等你打造

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
唔係有公會戰迫住打連Game都唔想開
加埋隻天使盾終於過到大地LV5
[活動指南]
- 活動期間:11月21日(四) 00點 ~ 11月30日(六) 23點59分
- 活動內容:每天完成每日任務後,領取特別的感恩節活動獎勵吧!!

想問下有冇人拎到
左邊窗口禁入去拎

冇嘅

咁奇怪
試緊重裝
垃圾驚

定係ASIA SERVER冇
左邊個窗口碌落去應該有呀?
重裝埋, LOOK過曬都冇
咁應該係TWHKMO活動
ASIA冇掛
[img][/img]
亞服係咁上下
仲要冇得比我轉服

仆你個街
登入介面有得轉Ser
不過要重新玩過
垃圾驚係咁上下
大家好
我是充滿熱情的手遊<King's Raid王之逆襲>的GM蕾娜。

透過上次的公告,所進行預告的公仔之主人公會是誰??!
是深淵暗影,賽莉亞!!!!!!

今日我們就來展現大家賽莉亞未上色樹脂公仔的油漆照,
也同時進行公仔禮包之構成內容及銷售處相關的指南。

*所謂的油漆照是?
- 爲了更能詳細地看到圓形的細節部分,使用灰色油漆上色狀態的圖像。

還請大家確認以下的詳細內容!!!

──────────────────────────────────────

讓大家久等了,
我們就先來一起欣賞賽莉亞未上色樹脂公仔的圖像吧!!

目前我們在準備的賽莉亞公仔是‘未上色樹脂公仔’,是有包含眼睛貼紙的商品。
因此在購買之後必須‘親自進行裝配及上色’,此部分還請大家多多參考!!

讓我們來確認賽莉亞公仔禮包的構成內容!
賽莉亞公仔禮包不僅包括未上色樹脂公仔,
還包括可在遊戲內進行使用的<賽利亞禮包(遊戲兌換券)>!

■ KING’s RAID公仔構成內容
1. 產品構成
- 賽莉亞未上色樹脂公仔(1/7)
- 眼睛貼紙
- 製作說明書
- 賽莉亞禮包(遊戲兌換券)
※ 若帳號內已持有賽莉亞,我們將以‘專屬武器碎片’代替發放。

[賽莉亞禮包之構成內容]
- 賽莉亞英雄選擇劵(3星)
- 賽莉亞專屬武器選擇劵
- 賽莉亞專屬寶物選擇劵
- 賽莉亞時裝選擇劵(不包括黑暗時裝)
※ 使用3星英雄選擇劵時如果沒有可選擇的英雄時,我們將以‘專屬武器碎片’代替發放。

2. 價格
- NTD 5,065 (含Tax 5%, 配送費另外)

3. 銷售處
- Facebook官方社團: https://www.facebook.com/groups/Kingsraid.vespainc/
及其他平台

──────────────────────────────────────

以上是賽莉亞未上色樹脂公仔公開指南。

下次我們就會帶來完成上色的樣本圖像和更詳細的內容!!!
還請大家耐心的等待喔~

感謝大家

GM蕾娜 敬上

無色都賣5000蚊台紙
買動漫D Figure都無咁貴
睇你個款都係shut up and take my money架啦
真係要諗諗
一黎我無升佢
二黎我美術級數係火柴人級別
上唔到色得隻黑白唔係幾吸引
直接收成品
我反而覺得冇上色幾特別
如果我買咗我都唔會上色
碌左兩碌搵人加工閒閒地都兩三千蚊台紙
無顏色無靈魂呀
差不多啦 心機野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞