[I/A]King’s RAID 王之逆襲#200 全新系統 靈魂武器 百萬英雄 等你打造

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
溝完MAY姐
其實一般,不過佢出個陣我一口氣衝左上四星
咁咪衝埋佢囉
屌你老母垃圾驚 剩係可以45活動汽球換15個隨專武碎
以前都仲可以450換150 屌你想禁撚死人咩

幾時出Skin
幾時出埋隻癲婆
01.第5回靈魂武器更新

喚醒專屬武器的靈魂吧
我們帶來了第5回靈魂武器(15種)的更新。
洛曼、朵莎爾妲 / 奈拉、妮琪 / 蕾娜、譚雅 / 迪麥、芮奎娜
羅迪娜、歐迪 / 艾斯克、露伊希亞 / 拉薇兒、梅伊、卡珊卓

04. 新增第2回職業時裝

可以看到從事各種職業的英雄們的模樣~
我們推出了第2回的職業時裝!!

拉克拉克 / 愛兒琪 / 凱樂潔 / 克洛 / 薇若妮卡

貓戰高汁到

伽司勁撚到
男角之中既代表
大家好~
我是充滿熱情的手遊<King's Raid王之逆襲>的GM露伊希亞。

在迎接全球服務滿1000日的同時,
我們即透過<Sound Cloud>平台來開始‘<King's Raid王之逆襲>正式音源收聽服務’!!

往後我們也會持續努力,為喜愛<King's Raid王之逆襲>的玩家們提供更多更多樣化的服務~

▶ 馬上前往King’s Raid Sound Cloud♬
https://soundcloud.com/kingsraid
為了紀念SoundCloud正式啟用而所準備的活動!!!
“請訂閱<King's Raid王之逆襲>吧~!”
達成目標時,我們將發送目標達成相對應的獎勵。

■ King’s Raid王之逆襲 Sound Cloud 頁面訂閱活動
- 活動期間 : 11/12(二) 00:00 ~ 11/26(二) 維護前
- 活動內容 : 訂閱King’s Raid王之逆襲 Sound Cloud!!

為了紀念SoundCloud正式啟用而所準備的活動!!!
“請訂閱<King's Raid王之逆襲>吧~!”
達成目標時,我們將發送目標達成相對應的獎勵。

■ King’s Raid王之逆襲 Sound Cloud 頁面訂閱活動
- 活動期間 : 11/12(二) 00:00 ~ 11/26(二) 維護前
- 活動內容 : 訂閱King’s Raid王之逆襲 Sound Cloud!!
其實用體水換武碎抵唔抵屌

個RATE好似好低
終於無咁睇得起自己,3萬
抵 碎片咁難拎
3萬都好多 有無咁多人玩
以前一張RUW佢應該會SET 10萬
地精我睇唔撚到有咩分別
今次用咗幾把
係咪都咁樣衰
其實KR應該諗諗同其他廠合作
出SKIN又好出出英又好
而家UW都唔值錢咪送囉
送魂武啦屌佢
aggar
好似其他驚咁同D動漫作品合作
諗下係KR用到美好世界個3條女就爽
我覺得V社應該自己玩一次隻game先
最起碼由SW出到而家 未聽過有人話比佢吸引到回鍋
反而比佢嚇到棄坑就好多
合作最易吸新人
但耐何佢開成1000日都無合作過一次
真係肥水不流別人田到呢
D錢比曬去整歌
快刷活動關推薦那些人?龍妹外其餘三人推誰?
血刺終於有個似樣嘅skin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞