[I/A]King’s RAID 王之逆襲#200 全新系統 靈魂武器 百萬英雄 等你打造

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
升到點先
同埋佢S4加咁多防點會易死

新手唔識用 係咪唔可以auto
升好D裝先
同埋你暴率咁低又用塔羅牌暴率可能會唔夠
咁應該用咩?
狂人書、獸人字典、巨劍個類
無既話咪計下數調整下詞條
新手乜鳩都唔識買資源號真係
可以AUTO,但你而家咁樣係體驗唔到個威力
你先升滿Lv同埋啲黑龍裝谷滿星先,咁就正常嚟講唔會無啦啦暴斃
搵一隻法師點女神祝福,自己再配多70%爆擊率點埋強運襲擊
咁就100%爆擊,喱個好撚重要
你而家個爆傷夠用,唔洗特別再添,舞孃天生會疊穿透又唔洗再添
擊回你而家有黑龍裝所以唔洗再添,之後會換裝再諗
咁樣你未來主要係谷攻擊詞條
神器方面,狂人書,獸人書,巨劍,金幣,喱啲全部都冇嘅話可以用露露的項鍊
應該新手期就會送,得閒打下世界BOSS,如果夠買第一粒都未有上面頭3件神器就買一粒大地的祝福嚟用
咁樣應該夠你玩到自己識玩落去
講漏咗,洗一條吸血俾佢,專寶嗰啲低效果詞條就夠
PVE既話谷爆傷好過攻擊
咁多神器加隊友攻
咁多輔助又加攻
加幾多攻都唔夠布蘿同魔王軍爆傷加得多
佢而家冇喱兩樣先應該谷爆傷啫
佢打得套新裝返嚟都就嚟玩Last game content
而家都已經188爆傷,相信詞條都未升頂
兩百幾夠玩到佢抽到靈武
我當年就係晒心機刷套爆傷裝出嚟,用唔夠一個禮拜就齊公會裝
聽日你地活動特別關卡會換咩? all in 靈氣?
有咩特別關
打去換個100粒金靈氣算
淨靠赤月升到2046
第二邊活動副本
真,100粒金色要打100關25階之後嘅赤月
機不可失
新手想問
寶物倉庫要點打?
隻金蜥蜴
唔係鳩打都過咩
要用攻擊段數多既英
例如龍妹舞刺光法
Lv唔緊要,夠快就得
100金靈氣-->隨專武碎?
無計錯既話100金靈氣用既體力大概可以換2把RUW
咁既話我傾向前者
靈氣咁撚難拎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞