建議所有回覆預設係不推文回覆

296 回覆
326 Like 23 Dislike
無人話洗得多就啱

根本係好多人無不推文習慣

D人喺其他非重要post熱烈討論(例如娛樂台)上埋熱門

但正經行動post就要特登推

而家呢個重要時期, 咩post上熱門係好撚大件事
Touch wood 唔係怪連仔唔做野 而係怕連仔有事喳
真係好反智
真係有用嘅Post要推九世要上到
仲要霸唔耐個熱門位置
反而熱烈討論Post就求其到上到
我明白正常時期依種係常態
但依家係非常時期 自然要用非常手段
多謝巴打
連仔應該無事
佢地係隔離Post有上水報平安
建議刪晒所有台,淨番時事台俾人討論
建議時事台真熱門有用post可以置頂就真
多謝巴打
瞓前一推
光復連登
我就老老實實咁同你地講

多人推只係其中一個因素
你地到底有冇睇過站務台公告
熱門準則
• 單一用戶 (Unique User) 的觀看次數及停留時間。
• 主題的發表時間:例如在「即時熱門」中,愈新發表的主題將會更容易獲得熱門分數。
• 不推文回覆數量:例如在一個主題中如有大量會員使用不推文回覆,將會大幅減低熱門分數。

你地可能平時冇上開連登所以唔知
但早係5日前已經出現左幾個吹水台post1001左成日都仲係熱門
你要預設不推文,有冇諗過到頭來受害嘅會係邊個?
講到明熱門,唔係你覺得熱門
多人討論,關注嘅自然會上到去
相反所謂行動post入面100個留言99個都係推,跟本零討論咁濟
大部份跟本撐唔到幾粒鐘就沉翻落去
本來sage已經有令post唔會推上黎嘅功能
依家你竟然要全部post強制sage
結果只會係你所謂嘅"唔重要post"依然會係熱門
"你覺得重要嘅post"就更加難推上去
另一邊廂班五毛圍爐post就上硬熱門
最後你只會又黎多次站務台要人地改翻去

tldr就係你覺得重要嘅post入面零討論所以上唔到熱門唔關推唔推事
同意 推爆佢
連仔快d禁612後ac
自救喔 推

Push
除此次外仲有強制logout呀
好多防五毛措施都簡單有效
連仔
光復連登
反對
打手 bot 寫個外掛輕鬆解決
變咗全部正常人唔記得解推唔到post
打手 bot 就可以係咁推

講過好多次
解決方法係學reddit
有好多sorting 方法揀
Sort by Best
Sort by New
Sort by Top
Sort by Controversial
等等
支持
治標唔止本
一早叫連仔咪再開新會員,好多p 牌都三毛垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞