有無人新左iOS 13後,上網斷線再重連訊號收爆都上唔到網

388 回覆
140 Like 1 Dislike
屌 想知係部機問題定iOS
我都係咁,應該唔係個別例子
樓主係11,我係11 pro max
我想知係咪得csl/ sun mobile 台用11先會咁
日日重開機唔係辦法
有 我都係咁
啱啱升左最新os
希望有改善
SMT + Xs
由13開始都未試過
放心 唔會有改善
我為左呢個問題特登升埋ios13.2 beta 都出事
你又係csl\1010?
唔係 我smt+ 11 都試過 斷左就算on/off 飛行mode 或者 on/off 流動數據都搞唔掂

我仲以為關雙咭雙號事添?
因為熄左個次要號碼/單sim咭會好dd

利申第一次用雙咭雙待之前係用X
3 萬年同激sim
3台 iphone 8 有幾次都係咁
我都以為關雙卡事
關閉左副sim都係出事呀
即係咩台都會出事
咁一係部機問題 一係ios問題
我係csl 成日上網會自己斷再重連 wifi無事
即係邊個台都有問題
升左ios13?
屌 我都係
11 Pro max
3台 試左幾次
斷重連上副網都好d
而家係斷完重連 訊號滿格但上唔到網
Exactly
即係好多人有事
咁究竟機問題定iOS
唔想再日日重開機幾次啦屌
Yes latest
用到燥
我xs max 用緊hkbn

我個次斷到要重新開機唔係係係地鐵,地鐵不嬲有幾個位一定斷,過左就冇事。

太子,彩虹,美孚,荔景不嬲會斷

個次食食下野斷q左上網,跟著就開飛行模式再閂返,試左兩次都唔得跟手頂唔順就reboot就上得返
我當初都以為會好d
但一樣照斷
所以再升上13.2 beta
但都係斷線
香港人可唔可以爭爭氣

今日美國眾議院通過香港民主人權法案
你當撚人condom咩!
通過左就唔駛多謝人?
仲有呀!
條Bill 未過參議院架!

唔好咁老定!
唔該去twitter多謝人地支持,
然後講香港真係好需要條Bill啦
#hongkonghumanrightsanddemocracyact
#standwithhongkong
#fightforfreedom

留意番Representatives 同Senator係有分別,
望清楚其他人點叫人先好!
唔好叫人First Name!

twitter 組已經將議員的tweets
放左入bot task1
https://t.me/TwitterHelpBot

/task1

task1所顯示的25條tweets
係嚴重唔夠人
(大佬呀條條上唔到一千點搞呀?)

最後咪撚再串錯hongkong!!!
咁樣似係ios問題
你未升前有無試斷線重連上唔到網?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞