手機版孖寶賽車 《Mario Kart Tour》(3) 願榮光歸香港

1001 回覆
11 Like 1 Dislike

有無巴打識解依個任
喺睇車/人/翼個頁面度click你啲嘢
然後click分數嗰度用卷升
Q: 點睇每日挑戰?
A: 主頁最頂有行走馬燈,左右拉,直至見到每日挑戰,click落去
應該係無角啦,得返兩日
上一輪都買唔到Bowser,無咗4粒星
如果complete哂所有cup 會唔會再有野送 ?
無車無翼最後5星好難拎
有冇人驚都開唔到
瘋狂彈驚
無野送
今個cycle做齊晒所有挑戰都係得4粒星多出 (黃金同每日挑戰都要齊晒)
所以最後一個CUP最多放棄4粒星,否則就要用星星券
樓上有巴打都話齊人車翼都難五星,所以目標都係最後三條賽道兩條4星一條3星啦 (4星其實都唔易)
唔係升分數,係右邊升等級啊
thx 巴打
sor
我仲解緊1-2
thankyou
擊飛水管好難
閃電有咩方法可以出現
變大菇
排最尾 尾幾
我已經試咗好多次完全唔控制
但仲可以前幾名
嗰timing成日都錯過
變大姑嘅時候又冇水管
關咗自動用道具個function先,去到水管正前方先變大
人手就倒數時見到3就按實畫面,開車failed基本都一定第8
同埋前面巴打都有講,入彎不停撞牆
#163 IAMGROOOOT
1. 150CC
2. 開波自爆
3. 撞牆行
4. 9扭

另外,唔介意賽車手EXP會跌就auto,開自動用道具
我揀條短賽道,入場放置20~30場左右就解咗
黃金pass
然後用埋送既星星卡
今日3點鐘應該會有得買呢隻角色
前2次都係尾2果日出
Waluigi can't stand by and watch while Luigi gets all the attention…so he's decided to join the #MarioKartTour game in the next tour! He's packing an offense-oriented special skill, so Luigi has a lot more to watch out for than just ghosts!

King Boo is ready to make his royal entrance in the upcoming Halloween tour! He also comes with his own special skill that's surely fit for a king!
每個人的商店係賣唔同野
用金屬mario 玩彩虹個關啦,我玩3 次出3次

係咪應該等埋聽日個每日挑戰先開佢老味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞