「免費」招集所有下決心想學日文既巴打2

316 回覆
11 Like 8 Dislike
由0

tg:Mwming
我由0開始,去到流利溝通要大概上幾耐(假設我好比心機,每日10個鐘
我由0開始,去到流利溝通要大概上幾耐(假設我好比心機,每日10個鐘

係0開始有位啊
有興趣
https://t.me/sh_hkc

巴打快啲add我

我同你有一樣既諗法,所以我宜家一星期上緊4日,但我唔知你講既流利係去到咩程度
有興趣
https://t.me/sh_hkc

巴打快啲add我

ADD左
巴打求add
tg: Editor10969
其實啊sir既教學一直都改善緊
我正係上左8堂 但有感受到個教學每次都有唔同
教到幾多依樣野我都明係好難控制 畢竟每堂個時間都有限制
@cheburashkaaa
想讀n4程度嘅野
Telegram @hin0907
由0開始仲有無位

@Areushoe
學過少少 留個靚名
https://t.me/linolino8d
仲有無?
仲有無?

有,4月6日開始
之後仲會唔會開班 4月唔得閒
其實小左咁多人都無加價,我覺得算係咁
當然唔排除係驚加左價會仲走多D人

話條友唔識教個班,我記得高登POST有講過佢係響日本做過好耐野定生活左好耐。上堂個陣都有話之前無教過。大家可以比下意見既我覺得,唔洗一野話唔學就走左。我仲記得當初極快推爆POST,去到開whatsapp group D人咩都話無所謂,估唔到今日搞到咁,30人都唔知有無。

由當初一個地方都無,去到有一個地方上堂,睇住頭兩堂白板都未掛上牆去到依加有兩塊白板齊曬配套。老老實實我先唔理佢背後有咩目的,係想開班搵金錢定仲有計劃啦。就我自己而言由零去到今日,我覺得算係咁啦。不過老師都有責任啦,去到流失左咁多人先驚覺有問題。

教學方面我睇到有改善既。我覺得可以一堂教多D野。節奏快D。好似上堂聽一段野之後寫番出黎,小測驗個D。我覺得可以SEND番個答案比我地自己對就得,唔洗行埋黎一個個睇。有唔明個D自己會問嫁啦咁大個人。佢唔問係佢自己蝕底姐。
對於上堂有比到課後練習表示感動,上左N堂終於有。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞